podrška najboljih

Nega problematične kože ne mora da bude nezgodna: 5 trikova da dobijete blistavi sjaj vašeg bića

0

Problematična koža sustigne u nekom periodu života i one najupornije u nezi te nezadovoljstvo njom često utiče i na samopouzdanje.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

To je trenutak kada profesionalci uskaču u pomoć i savetuju šta treba da uvedete u dnevnu rutinu i hrabro se suočite sa problemom.

 

Hranite se pravilno

Osnova svake dobre promene je svakako dijeta. Na koži se odmah vidi način kako se hranite pa ne dozvolite da loša ishrana (ma koliko vas ukus mamio) bude razlog vašeg nezadovoljtva. Trudite se da svoju dijetu osvežite namirnicama koje su kao poručene za razne probleme sa kožom. Takođe, ovo ne znači da se treba odricati bilo čega, već ukoliko se častite – častite se sa merom. Vaša koža će to poštovati.

 

Opustite se

Koliko puta vam se dogodilo da nakon neke stresne situacije počnete da uviđate nepravilnosti na koži? Trudite se da se dovoljno odmarate i da izbegavate stresne situacije koliko god da je to moguće. Ukoliko vas niotkuda spopadne nervoza, setite se da ne dodirujete lice bez potrebe. Šta vam je koža skrivila ako je vas zadesila gužva u saobraćaju?

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani..

 

makonda-tracker