podrška najboljih

Nega problematične kože ne mora da bude nezgodna: 5 trikova da dobijete blistavi sjaj vašeg bića

0

Problematična koža sustigne u nekom periodu života i one najupornije u nezi te nezadovoljstvo njom često utiče i na samopouzdanje.

 

Hidrirajte se i dozirajte izlaganje suncu

Osim dobrog odmora, preporučuje se da unosite dovoljnu količinu vode u organizam i da štitite kožu od sunčevih zraka. Dnevno je 20 minuta izlaganja suncu i više nego dovoljno (uz zaštitni faktor, razume se). Vitamin D je ono što vam treba kako bi vam koža bila zauvek zahvalna.

 

 

Koristite kvalitetne proizvode za čišćenje lica

Kada je reč o čišćenju problematične kože i skidanju šminke, vaš prvi izbor bi trebalo da bude L'Oréal Paris micelarna voda za normalnu do mešovitu kožu. Takođe, pri redovnom umivanju, koristite Pure Clay Purify gel za umivanje, a nakon temeljnog ritual čišćenja, treba nanositi lagane hidratantne kreme.

 

Ugodite sebi

 

A post shared by L'Oréal Paris Skincare (@lorealskin) on

Zdrava ishrana nije jedini pokazatelj zdravog života. Krećite se, eliminišite kofein i nikotin i darujte koži najlepši poklon od svih – pravo spa iskustvo kod kuće uz pomoć neke od L'Oréal Paris Pure Clay maski za lice od gline. Redovnom upotrebom, one će pročistiti vašu kožu, matirati je i učiniti blistavijom nego ikad.

makonda-tracker