krši važno pravilo

Pomalo neuredno i ne baš higijenski! Klaudija Šifer ne krije TAJNU svoje lepote, ali tu rutinu vam niko neće preporučiti

0

Jedna od najlepših žena sveta svakako je Klaudija Šifer, ali iako biste mislili da ona svoj izgled duguje pažljivoj i savršenoj bjuti rutini, ona radi sve — samo ne ono što bi joj većina preporučila!

Klaudija Šifer ne krije svoj trik za lepotu, ali mnogima se neće dopasti
Klaudija Šifer ne krije svoj trik za lepotu, ali mnogima se neće dopastifoto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Slavna manekenka Klaudija Šifer i dan-danas važi za jednu od najlepših žena koje su ikada kročile na modne piste. Njena lepota je i dalje neverovatna u 6. deceniji, pa bi baš zbog toga malo ko poverovao da ona krši važna pravila nege lica i šminke.

 

I dok je na crvenom tepihu i dalje besprekorno stilizovana, kad je u pitanju šminka, ona ima veoma neobičan i ne baš higijenski način za održavanje besprekorne šminke na licu.

 

Ona sama je otkrila na koji način postiže savršen efekat smokey eye, pa začudila mnoge svoje fanove.

 

 

Smokey eye Klaudije Šifer

 

Naime, za postizanje savršenog smokey eye efekta, Klaudija prethodne noći ne skine šminku pre spavanja. Klaudija Šifer smatra kako joj razmazana šminka omogućuje postizanje seksepilnog izgleda — bez puno truda!

 

Kladija Šifer krši važno bjuti pravilo kad je šminka u pitanju
Kladija Šifer krši važno bjuti pravilo kad je šminka u pitanjufoto: Pixelformula / Sipa Press / Profimedia

Tu sam tajnu otkrila još devedesetih kada sam radila s nemačkom fotografkinjom Elen fon Unvert i snimala kampanju za Guess Jeans. Bile smo u Maroku sa šminkerom Lorijem Staretom. On mi je uvek govorio da spavam sa šminkom jer će idući dan izgledati mnogo bolje. Smela sam da skinem samo trepavice. Tad mi se to činilo suludo, ali bio je u pravu – otkrila je Klaudija u intervjuu za InStyle.

 

Inače, otkrila je da su joj najbitniji dobar puder i kvalitetna maskara, a nikad ne izlazi iz kuće bez balzama za usne i iluminatora.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Ne idem na botoks, istina je da mi dolazi šminkerka u pet ujutro

 

makonda-tracker