classy

Koji je omiljeni parfem Tamare Kalinić? Miriše na skupo , otmeno i Pariz, a osećaće se dugo na vama

0

Influenserka Tamara Kalinić pronašla je omiljen parfem za hladniju sezonu, a s njim ćete odavati utisak prave Parižanke.

Tamara Kalinić od mirisa bira Chanel Coromandel
Tamara Kalinić od mirisa bira Chanel Coromandelfoto: tamara/instagram

Svetski poznata influenserka Tamara Kalinić ima perfektan osećaj za modu, stil i dobro kombinovanje šik komada, a pored odeće, njena pasija je i dobar nakit i, naravno, dobri parfemi.

 

Izbor parfema može da kaže mnogo toga o osobi, njenom karakteru i stilu, a bez sumnje ostavlja trajni utisak na druge.

 

Tamara nam je ove jeseni skratila potragu za savršenim parfemom za hladnu sezonu i u svom vlogu na Youtube kanalu otkrila omiljeni.

 

Kako, po pitanju mode, dame od stila obožavaju Chanel, ne čudi što je i parfem s potpisom ove luksuzne modne kuće Tamarin izbor, koji obožava poput prave Parižanke.

 

Za parfem "Chanel Coromandel"Tamara je izjavila da joj je omiljeni tokom zime, kao i da joj njegov miris odmah popravi dan.

 

Les Exclusifs de Chanel Coromandel de Chanel je divan miris koji je kreirao Žak Polž, a ima note narandže i drugih citrusa, pačulija, korena irisa, ruže, jasmina, ali i miris drveta. tamjana, Tahiti vanile, mošusa, bele čokolade...

 


On je istovremeno i egzotičan i luksuzan, a intenzivan i raskošan, pa će vas njegova dugotrajnost pozitivno iznenaditi. Nema sumnje ta ukoliko parfem prskate tik pred izlazak iz kuće da će vam se osetiti i na odeći, piše Wanted.

 

Bonus video

PARIZ USRED BEOGRADA! Ovaj parfemdžija vredno čuva tajnu svog zanata 70 godina! (KURIR TV)

 

makonda-tracker