vredi pročitati

Šta je ključ mladolikog izgleda Katarine Radivojević u 46. godini? Glumica nikad iskrenije otkriva tajnu večite lepote

0

Glumica poznata po ulozi u filmu "Zona Zamfirova" pravo je osveženje u moru neiskrenih preporuka i saveta.

Glumica izgleda fenomenalno u 46. godini
Glumica izgleda fenomenalno u 46. godinifoto: Zorana Jevtić

U martu ove godine glumica Katarina Radivojević napunila je 45 godina i izgleda podjednako dobro kao i u svojim dvedesetim.

 

Čuvena "Zona Zamfirova" oduvek je bila iskrena sa svojom publikom po pitanju svega, pa čak i kada je reč o tajnama njenog večito mladolikog izgleda.

 

Nedavno je glumica vrlo otvoreno govorila o estetskim korekcijama i priznala ono što bi se malo ko usudio.

 

Često od slavnih lepotica starijih od 40 slušamo kako su za njihov svež izgled zaslužni isključivo zdrava ishrana, treninzi i naravno velike količine vode.

 

Mada ove komponente zaista jesu bitne za održavanje tela i uma u formi, da li one mogu da izbrišu bore sa lica?

 

Iako nerado i retko govori o svom privatnom životu, Katarina Radivojević nedavno je otkrila nešto što predstavlja pravo osveženje u moru neiskrenih saveta i na čemu će joj mnoge žene biti zahvalne.

 

Katarina je sa botoksom počela još pre 10 godina
Katarina je sa botoksom počela još pre 10 godinafoto: Radule Perisic/ATAImages

Mislim da već deset godina radim botoks. Ali, prvo je bilo malo botoksa, tada me je manje bolelo, sad sve više i više boli. Godine sa sobom nose bol. Mi smo se u startu dogovorili da zbog posla kojim se bavim i onoga što je meni važno, da mimiku uvek sačuvam. Mogu da se namrštim, da se nasmejem, nikad nismo preterivali – rekla je Katarina Radivojević na snimku koji je osvanuo na Instagram profilu jedne klinike za ulepšavanje.

 

Uz to, glumica je dodala kako za dobar izgled u 46. godini života svakako može da zahvali i genetici, ali napominje da je to nešto što je neophodno negovati.

 

Dobra genetika služi nas samo ako je negujemo
Dobra genetika služi nas samo ako je negujemofoto: Damir Dervišagić

– Ja sam tip koji ne ume ništa da sakrije, tako da sam uvek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste videli moje roditelje... Ne bih da se hvalim, ali ja sam i celog života vežbala. To je pomoglo mom telu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da treniram dve ili tri nedelje. Telo pamti i uspeva da zadrži dobru formu – istakla je ona.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

 

makonda-tracker