održava prirodno

Iznenadiće vas koliko je jednostavno: Melina Džinović je žena za koju vreme stoji, a ona ne krije tajne svoje lepote

2

Melina Džinović, poznata modna dizajnerka, spada u najlepše žene na našim prostorima, a ona ne krije svoje glavne principe nege

Melina Džinović jedna je od najlepših žena na javnoj sceni Balkaana
Melina Džinović jedna je od najlepših žena na javnoj sceni Balkaanafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Modna kreatorka Melina Džinović, koja je donedavno bila u braku s poznatim pevačem Harisom Džinovićem, poznata je kao jedna od najatraktivnijih žena naše javne scene.


Otkako ju je javnost upoznala, dizajnerka je ostavljala utisak lepotom, a to traje i danas, kada je Melina u četrdesetim godinama.

 

Ponosna majka dvoje odrasle dece u svakoj prilici je savršeno doterana i već dugo izgleda manje-više isto, a ona je jednom prilikom objasnila da ne spada u žene koje strepe od starenja.


Starenje je neminovno i nemoguće ga je zaustaviti. Ništa se tu spektakularno ne može uraditi. Vreme još niko nije uspeo da zaustavi, ni kozmetička industrija, ni estetska hirurgija – objasnila je Melina Džinović za Hello.

Njeni saveti za negu prilično su jednostavni, a osnova je – zdrav organizam.


Trudim se da održim ono što mi je priroda dala, vodim računa o ishrani, što mi nekad ide od ruke, a nekad ne. Za hedoniste kao što sam ja, to je više nego složena disciplina. Neke promene koje godine nose mi se sviđaju, nekima nisam oduševljena, ali jedini način na koji čovek u procesu starenja može da ostane mlad je stanje duha – istakla je ona.

 

Melina Džinović je u ranim 40-im
Melina Džinović je u ranim 40-im foto: M. M. / Ata images

Dizajnerka je tada istakla da nije koristila popularne tretmane za podmlađivanje.


Ne primenjujem ih uopšte, na botoks i slične stvari još nisam ni pomislila. Možda sam u zabludi, pa mislim da mi nisu potrebni – rekla je Melina, ali ističe da smatra da svako ko želi da promeni nešto na sebi to treba i da učini.


Svako ko smatra da će mu estetska hirurgija popraviti izgled ili samopouzdanje, nemam ništa protiv. Naravno, baš kao i u svemu u životu, najvažnije je imati meru – rekla je ona.


Kada je u pitanju sama nega, Melina smatra da se ne neguje mnogo, s obzirom na to koliko je postalo normalno vremena i novca uložiti u negu lica, tela, kose, noktiju...

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

Prema današnjim "pravilima" negovanja premalo. Ne odlazim kod kozmetičara, fokusirana sam na bazičnu negu, koristim jednu kremu dnevno. Frizera posećujem na svaka dva meseca – priznala je kreatorka.

 

BONUS VIDEO

Haris Džinović o periodu posle razvoda

 

makonda-tracker