prelepa

Glumica otkrila tajnu PORCELANSKE KOŽE: Trik je u JEDNOJ NAVICI koju svaka žena sebi može da priušti

0

Skarlet Johanson priznaje veliku tajnu održavanja svog sjajnog tela u 40-im godinama

Tajna savršenog tena Skarlet Johanson
Tajna savršenog tena Skarlet Johanson foto: EPA / Mohammed Badra

Glumica Skarlet Johanson važi za jednu od najlepših žena u svetu šou biznisa.

Međutim, održavanje forme i lepote nije bio lak zadatak. Tokom godina koža stari, pa joj je potrebno više pažnje i nege. 

 

Slavna 38-godišnja glumica otkrila je deo svoje rutine koji joj pomaže da ostane vitka.

 

Ona je priznala da je disciplina je od suštinskog značaja jer je primetila promene na svom telu tokom godina. Takođe je istakla da je njeno izičko zdravlje važan deo njenog mentalnog zdravlja.

 

- Za mene je vežbanje deo mentalnog blagostanja. Trudim se da vežbam otprilike četiri dana u nedelji. Bavim se pilatesom poslednjih osam godina i baš mi prija - rekla je ona.

 

Ona je otrkila i kako je ranije održavala formu.


- Uglavnom sam samo dizala tegove, ali u nekom trenutku, sam osetila da mi to više ne prija. Mislim da samo starim i da se moje telo menja - ali pilates mi je zaista pomogao da se osećam bolje.

 

Pored atletske figure koja joj je pomogla da igra likove poput 'Crne udovice' Skarlet se mnogi dive i zbog njene porcelanski čiste kože.

 

Skarlet mnogi zavide na savšenoj liniji i tenu
Skarlet mnogi zavide na savšenoj liniji i tenu foto: Profimedia

 

Međutim, ona je priznala je da to nije bilo lako jer je imala problema sa aknama, što ju je motivisalo da pokrene svoj brend The Ousets, specijalizovan za negu kože, kako bi pomogao ljudima koji pate od sličnih problema.

 

- Borila sam se sa aknama. Brat mi je pokazao fotografije na porodičnom događaju kada sam imala 19 ili 20 godina. Moja koža nije bila kao danas, bila je mnogo lošijeg izgleda i kvaliteta - priznala je, pa je dodala: 

 

- Kada sam videla tu fotografiju, to mi je, znate, vratilo sve. Sva ta bolna sećanja. Borila sam se sa svojom kožom jako dugo. 

 

Ona je potom rekla da svaka žena može da odvoji pola sata u dva, tri dana za lagani trening, kao i da je zdrava hrana jedini put do fizičkog i mentalnog zdravlja. 

 

Bonus video:

 

Kako pripremiti kožu za samopotamnjivanje ? 

 

 

makonda-tracker