(foto)

Tako izgleda STVARNO žensko telo! Skarlet Johanson uhvaćena na plaži i žene joj APLAUDIRAJU

3

Popularna glumica može da se pohvali vrlo atraktivnim izgledom i zdravom figurom

foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Američka pevačica i glumica Selena Gomez najavila je pre nekoliko dana "povratak pravih stomaka" i ponosno pokazala svoju figuru, a sada vidimo da nije jedina koja je rešila da ponosno pokaže kako stvarna žena izgleda!


Glumica Skarlet Johanson (37) pre nekoliko dana je sa suprugom Kolinom Džostom uživala na plaži Hemptonsa, a paparacima nije promakao trenutak kada je holivudska zvezda skinula u bikini.


Zvezda nekih od najvećih blokbastera proteklih godina odabrala je za ovu priliku crveni kupaći kostim sastavljen od klasičnog topa i duvokog donjeg dela, a sve je kombinovala s jednostavnim belim kačketom i crnim naočarima za sunce.

 

1 / 5 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia


Skarlet, koja je pre godinu dana donela na svet svoje drugo dete, sina Kozma Džosta, pokazala je tako svoju vitku figuru, a mnogi su primetili da glumica izgleda vrlo besprekorno, kao i da očigledno ne pati od toga da ima telo kao s naslovnih strana.


Naime, glumica je tom prilikom pokazala da kad sedne ima opušteniji stomačić i kožu sa strane, kao i skoro svaka druga osoba na planeti, a uz to njena figura deluje sasvim realno.

 

Skarlet Johanson
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Za razliku od mnogih poznatih lepotica koje nas pozdravljaju sa Instagrama svojim savršenim telima kakva deluju nedostižno, Skarlet izgleda kao još jedna zgodna žena koju je moguće sresti na ulici.


"Skarlet izgleda tako zdravo i prelepo", "Kako je osvežavajuće kad neko izgleda normalno, bez jezivo uskog struka i zadnjice na koju može da se spusti čaša", "Ovo je zdravo žensko telo", "Ma, je li to neka poznata ličnost obukla bikini koji joj nije dva broja manji nego razmišlja normalno?", "Ovo je jedna seksepilna žena koja će stariti dostojanstveno"... neki su od komentara na njen račun.

 

Skarlet je, inače, mama dvoje dece, budući da s bivšim suprugom Romanom Durijakom ima ćerku Rouz.

 

 

 

makonda-tracker