samodisciplina

Rodila je dvoje dece, a i dalje izgleda kao devojčurak: Ovo je TAJNA VITKE LINIJE voditeljke Danijele Buzurović

0

Ništa, pa ni vitka linija ne dolazi preko noći, a voditeljka je otkrila šta radi, pa ima savršenu kilažu godinama 

Danijela Buzurović otkrila tajnu vitke linije
Danijela Buzurović otkrila tajnu vitke linije foto: Instagram / lady_buzzz

Voditeljka Danijela Buzurović godinama gradi uspešnu voditeljsku karijeru. Poslovne pauze pravila je samo kada je ostajala u drugom stanji i kada je rodila dvoje dece.

 

Uprkos tome što majka dvoje dece, Danijela oduvek ima savršenu liniju. Ona je jedna od onih žena koje veoma vode računa o svom zdravlju, redovno vežba i trudi se da se što zdravije hrani. 

 

Upravo to je tajna njene vitke linije. Kao što ništa ne dolazi preko noći, tako ni njen izgled nije došao sam od sebe. Nakon porođaja, Danijela se trudila da pametno bira namirnice, a fizička aktivnost je nešto što za nju igra veliku ulogu.

 

 

Nedavno, ona je odlučila da otkrije i svoju rutinu u javnosti.

 

-Treniram već 6 meseci, ne propuštam treninge i veoma mi prijaju. Moram da priznam da sam do pre pola godine vodila život u kojem na žalost nije bilo vremena za treninge, ali stvarno, nije to bio izgovor već sam bila pretrpana obavezama. Sada imam vremena da vežbam i to me raduje. Život je mnogo lepši i lakši kada možeš da uradiš 20 sklekova – rekla je Danijela i istakla da je zadovoljna rezultatima.

 

Kako je otkrila, voditeljka je zdrave navike usvojila odmalena.

 

 

- Celog života imam zdrave navike kada je ishrana u pitanju. Raznovrsno se hranim. Važno mi je šta jedem i umerena sam u svemu i što je najvažnije sve ovo radim jer mi tako prija. Ne volim da jedem kasno uveče, pijem mnogo vode, ne pijem gazirane sokove i ne jedem nezdrave grickalice, kao što je čips. Uvek radije pojedem nekoliko badema. Retko jedem hleb uz ručak, osim uz čorbasti pasulj ili pečenje. Volim sve kuhinje, jedino mi indijska ne prija, ali spremna sam da joj dam još jednu šansu. Nemam problema sa kilogramima jer čim primetim da sam nabacila kilogram ili dva viška, odmah ih se rešim. Stvari treba seći u korenu – otkrila je voditeljka, prenosi Zadovoljna.rs.

 

Bonus video:

 

A šta Nina Badrić kaže o vitkoj liniji?

 

 

 

makonda-tracker