Nema ni jednu boru, njoj se godine na licu ne vide: Evo kako se neguje Megan Markl, pa izgleda 10 godina mlađe

1

Svakog dana Megan Markl se pridržava ustaljene rutine koja joj pomaže da izgleda mladoliko i negovano

foto: Instagram / Megan Markl
foto: Instagram / Megan Markl

Supruga princa Harija, vojvotkinja Megan Markl ima besprekoran ten. Reklo bi se da se na njenom licu ne vidi ni jedna bora, a osim genetike, veliku ulogu igra bjuti rutina koju praktikuje svakog dana. 

 

Uprkos činjenici da Megan Markl u avgustu puni 42. godine ono što svi možemo da vidimo jeste da izgleda najmanje deceniju mlađe. Na lepoj i negovanoj koži lica njoj mogu pozavideti i mnogo mlađe devojke.

 

Svi koji su Megan gledali u seriji "Suits“ 2011. godine mogu da zaključe da se lepa vojvotkinja od tada gotovo uopšte nije promenila.

 

 

Mnogi su se pitali u čemu je tajna? Evo šta ona radi kako bi joj koža bila lepa, mlada i negovana.

 

Trikovi sa malo tonirane kreme i hajlajter

 

Megan Markl je otkrila da ne voli jaku i tešku šminku na svojoj koži. Kako bi dobila prirodan izgled ona na lice nanosi malo tonirane kreme, a nakon toga samo istakne jagodice kvalitetnim hajlajterom. Na šminkanje ne troši više od deset minuta. Megan veruje da je hajlajter taj koji pomaže da se sakriju znaci umora na licu. Ona bira tečni hajlajter i nanosi ga na unutrašnje uglove očiju. Tako pogled ostaje svež i otvoren.

 

 

Dnevna rutina Megan Markl je jednostavna i sve je prirodno
Dnevna rutina Megan Markl je jednostavna i sve je prirodnofoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Trik sa lakom za kosu i četkicom za zube

 

Još jedna tajna Megan Markl je spoj četkice za zube i laka za kosu. Supruga princa Harija prska lak na četkicu za zube i zaglađuje kosu duž razdeljka. Na taj način njena kosa uvek ostaje savršena.

 

 

Blistava koža, prirodna nega

 

Megan Markl za svoju kožu koristi ulje od šipka. Ono hrani kožu i čini je blistavom. Ulje od šipka je bogato mineralima, antioksidansima i nezasićenim masnim kiselinama, a sadrži i nezasićenu omega-3 masnu kiselinu.

 

 

Кokosovo ulje

 

Megan Markl nanosi ulje od kokosa po celom telu posle tuširanja da vlaži i nahrani kožu, a jednom nedeljno pravi maske od proizvoda, nanosi ga na kosu i ostavlja da deluje nekoliko sati.

 

Ulje od čajevca

 

Ublažava tegobe i uklanja uzroke posebno u slučaju bubuljica, zapaljenskih procesa i nečistoća na koži. Može se nanositi uveče direktno na upaljeno mesto.

 

 

makonda-tracker