verna sebi

Posle golog stomaka — novo iznenađenje! Adrijana Lima u poodmakloj trudnoći POKORILA crveni tepih neobičnom kreacijom

3

Jedna od najlepših žena na svetu ostala je odana svom stilu i u drugim stanju

foto:  Matt Baron/Shutterstock Editorial/, Profimedia
foto: Matt Baron/Shutterstock Editorial/, Profimedia

Brazilska manekenka Adrijana Lima ovih dana je gošća 75. Međunarodnog filmskog festivala u Kanu, gde se već nekoliko puta pojavila u društvu verenika Andrea Lemera.


Čuvena lepotica, koja trenutno čeka svoje treće dete, pokazala je da joj se dopao trudnički stil barbadoske pevačice Rijane, budući da se najpre pojavila u haljini s prorezom za stomak, a sada je spremila novu neobičnu toaletu.


Adrijana je sada sa svojim dragim prisustvovala žurki koju je organizovala juvelirska kuća Chopard, a za ovu priliku odabrala je vrlo smeo autfit! U pitanju je haljina brenda Roverto Cavalli iz kolekcije za jesen 2022. godine, koja se pridržava kožnim kaišem oko vrata, dok je gornji deo u obliku grudnjaka od smaragdnozelenog pliša. Sićušnim lancima za njega je prikačena poluprovidna crno-zelena suknja, i to lepršava varijanta s animal dezenom.

 

1 / 4 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Adrijana je upotpunila svoje izdanje sandalama brenda Larroudé, a kosu je uvila u talase.


Lima je poslednja u nizu zvezda koje daju sasvim novo ruho trudničkom stilu! Za razliku od ranijih vremena, kada su žene neretko skrivale stomačić, poznate dame u poslednje vreme preferiraju da ponosno istaknu svoju figuru u strudnoći. Najviše pažnje privukla je Rijana, koja je rešila da redefiniše trudnički stil, a Adrijana na visokim potpeticama hrabro nastavlja njenim putem.

 


 

makonda-tracker