koža će biti meka i zdrava

Preporodite KOŽU LICA za samo 7 dana: Sve što treba da uradite jeste da primenite PRAVILO 60 SEKUNDI!

0

Kada je nega kože u pitanju, na internetu se može pronaći veliki broj saveta, ali ovaj je jedan od efikasnijih.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Neki od ovih saveta su komplikovani i zahtevaju mnogo vremena, koje često nemamo. Upravo zbog toga vam predstavljamo trik za negu kože koji je veoma lak, brz i što je najvažnije delotvoran.

 

Ukoliko želite da imate zdravu i negovanu kožu lica sve što vam je potrebno je jedan minut vašeg vremena i odgovarajući tonik ili krema za lice.

 

 

Šta je metoda 60 sekundi?

 

Ovu metodu čišćenja kože osmislila je Najamka Roberts Smit, američka kozmetičarka, koja česo svoje trikove kači i na društvene mreže.

 

Dakle, nisu vam potrebni skupi preparati za negu kože niti specijalni tretmani koji oduzimaju mnogo vremena. Sve što treba da uradite jeste da u svoju rutinu ubacite jednominutnu masažu lica kružnim pokretima. To vreme je neophodno ukoliko želite da kožu očistite od šminke, masnoće i nečistoće.

 

Posebnu pažnju obratite na ivice nosa, linije kose i ispod brade.

 

Nega lica
Nega licafoto: Profimedia

Mnoge žene koje su testirale ovo pravilo veoma brzo su uvidele njegove dobre strane. Koža je postala mekša, bila je umirena, bez bubuljica, a imala je i lepu ružičastu boju.

 

Ono što je važno jeste da prilikom čišćenja kože budete nežni, ali i da koristite neko sredstvo poput tonera ili pene za čišćenje kako biste postigli najbolji rezultat.

 

Nakon samo sedam dana vaša koža će biti preporođena.

 

makonda-tracker