zanimljiv metod

Bez operacije, bez filera: Trik za prirodno brisanje podočnjaka i bora oko očiju u koji se žene kunu (VIDEO)

0

Bez obzira na to da je uzrok manjak sna ili neki zdravstveni faktor, podočnjaci su sastavni deo naših života, ali i nešto što malo ko ume da nosi sa samopouzdanjem. Ako želite da ih otklonite i, uopšte, zagladite kožu oko očiju, pre nego što se odlučite za neki drastičan i skup korak, probajte ovo!

foto: sruilk/Shutterstock
foto: sruilk/Shutterstock

Malo je onih koji "umeju da nose" podočnjake ― u većini slučajeva čine da izgledamo umornije i starije. Rast popularnosti estetske hirurgije pružio je brza rešenja, a donekle i sve brže napredovanje kozmetičke industrije, a oni koji su pobornici prirodnih rešenja tvrde da postoji još jedan efikasan način da budemo zadovoljniji svojim izgledom oko očiju.

 


Naime, sve više žena preporučuje jogu za lice, konkretno vežbe koje "gađaju" okolinu oka i deluju tako što neutrališu najtanje bore i podočnjake.


Na društvenim mrežama najpopularniji guru za jogu za lice je Fumiko Takatsu, koja često objavljuje svoje tutorijale za pravilno izbođenje vežbi koje pomažu da se zategne koža lica, a pre nekoliko godina predstavila je svoj program za svežiji izgled oko očiju.

 

Obavezno pogledajte koje trikove ona koristi kako bi produžila mladolikost.

 

 

makonda-tracker