da li ste znali?

Prirodno i brzo rešenje: Evo na koji način možete efikasno OSVEŽITI KOŽU i izgledati 5 godina mlađe

0

Organske namirnice i lekovite biljke će vam pomoći da izgledate kao da ste tek izašle iz kozmetičkog salona.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

San svake dame je da što duže zadrži baršunastu, mladoliku, sjajnu i vitalnu kožu lica, ali nas stres, aerozagađenje i neadekvatna nega mogu u tome sprečiti, pa čak i pre tridesete godine kada koža naglo počinje da gubi kolagen.

 

Ukoliko usled mnogobrojnih obaveza, umora i manjka vremena ne stižete da se posvetite dubinskoj nezi lica i tela, uz ove male trikove može izgledati kao da ste tek izašli iz kozmetičkog salona. 

 

Nakon što detaljno očistite lice i dekolte laganim gelom za umivanje, pripremite staklenu posudicu u kojoj ćete napraviti smesu od :

 

1. 2 belanca

    kašičice mlevene Moringe

    kašičica hladno ceđenog maslinovog ulja

 

Ovu smesu nanesite na lice izbegavajući deo oko očiju. Ostavite 20 minuta, a nakon toga se umijte hladnom vodom. Odmah ćete osetiti da vam je koža zategnutija, sjajnija, a fine linije i borice će biti manje vidljive.

 

lepota, ten, koža, prirodna lepota, bez šminke, preplanula koža, devojka, nega
foto: Profimedia

2. bagremov med

    rendani krastavac

   pola limete

   iznječeni plodovi aronije 

 

Ovu smesu ostavite na licu 15 minuta, a nakon umivanja nanesite Vitamin C sprej i nakon pola sata namažite hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom 15. Koža će vam biti dubinski očišćena, nahranjena, a hiperpigmentacija i flekice od bubuljica za nijansu manje vidljive.

 

Ukoliko ove kućne tretmane budete ponavljale 2 puta nedeljno, možete očekivati fantastične rezultate i barem 5 godina mlađi izgled kože lica.

 

 

 

   

     

makonda-tracker