za sve dame

UVEK UREDNA: Praktičan savet kako da sredite obrve BILO GDE za samo 1 minut!

0

Ovaj aparat ne izvlači dlaku iz korena, ali za razliku od tretmana voskom i pincetom, nakon njegove upotrebe nema crvenila, nema osipa niti postoji rizik od alergije.

foto: Promo
foto: Promo

Sređivanje obrva bilo pincetom bilo voskom zahteva idealno svetlo, odličan ugao, malo mučenja, malo preskakanja, nekad više vremena. Ne mora da bude tako. Pogledajte OVDE kako da ih sredite bez iritacija, bez mučenja za manje od 1 minuta.

 

Ono što vam je potrebno za ultrabrzo i ultrajednostavno precizno sređivanje obrva je Flawless aparat za obrve koji liči na hemijsku, koji je lagan i zauzima malo mesta u torbici, koji može pokupiti dlačice bilo koje dužine i sa kojim ih možete srediti bukvalno bilo gde i bilo kada, pa čak i na plaži, u kafiću ili dok u autu čekate da se pokrenete u gužvi.

 

Ovaj aparat ne izvlači dlaku iz korena, ali za razliku od tretmana voskom i pincetom, nakon njegove upotrebe nema crvenila, nema osipa niti postoji rizik od alergije. Njim možete srediti i nausnice, a neretko ga koriste i muškarci radi eliminisanja dlačica iz nosa i ušiju.

 

aparat za obrve
foto: Promo

 

Poručite ga odmah sebi ili dragoj osobi za koju znate da joj je potreban – poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

 

 

 

makonda-tracker