SVE VEĆ IMATE U KUĆI

KAKO DA TREPAVICE BUDU DUŽE, PARFEM TRAJE SATIMA, PRIKRIJEM IZRASTAK...? Ovo su provereni i BESPLATNI trikova za lepotu

0

Devojke, bićete nam zahvalne na ovome!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ne, ne treba vam mnogo novca i energije da biste bili zadovoljni svim sitnicama koje čine vaš izgled. Dovoljno je da primenite ove trikove!


Duge trepavice


Uperite fen s uključenim toplim vazduhom u uvijač za kosu i držite 10 sekundi, potom proverite koliko se zagrejao i ako ste zadovoljni (ne sme da bude previše) uvijte trepavice i postići ćete vrlo upečatljiv look!


Dugotrajniji parfem


Ne prskajte svoj omiljeni miris po vratu — dovoljno je nekoliko kapi iza ušiju, na unutrašnjoj strani ručnog zgloba i između grudi.

 

Nevidljivi izrastak


Ako ste crnka, imamo dobre vesti za vas: moguće je prikriti izrastak na nekoliko sati ako nemate vremena za farbanje. Sve što je potrebno jeste da nanesete crnu senku na koren dlake i to je sve!

 

Kosa, Kovrdžava kosa, Lokne, Brineta
foto: Profimedia

Kako od sjajnog karmina napraviti mat?


Nakon što namažete ruž, prislonite na usne maramicu, pa potom četkicom nanesite puder u prahu i postići ćete matiran izgled.


Savršen ajlajner


Zalepite tračicu selotejpa ili flaster od ivice donjeg kapka prema gornjem, pa povucite liniju ajlajnerom. Skinite tračicu i imaćete besprekornu i nerazmazanu liniju.


Karmin umesto rumenila


Ukoliko vam je potrebno pink rumenilo, a nemate ga, natapkajte karmin roze ili crvenkaste nijanse na jagodicu kažiprsta i polako ga nanesite na lice.

 

 

makonda-tracker