iznenadićete se

ANĐELINA DŽOLI VIŠE NIJE AKTUELNA: Estetski hirurg otkriva na koje SRPSKE pevačice devojke žele da liče

0

Poznati estetski hirurg otkrio je da je u vrhu jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Živimo u vremenu kada estetska hirurgija ne samo što nije ništa novo, već je postala gotovo svakodnevica. Ne samo što je pristupačnija, već se iz dana u dan i sve više normalizuje, piše Wanted.


Naravno, ne treba preterivati kao neki. Svakako vam nije cilj da izgledate poput voštane figure ili da unakazite telo intervencijama koje vam nisu potrebne. Umerenost pre svega i na prvom mestu, neopterećivanje trenutnim trendovima i standardima lepote. Da, možda ruske usne jesu trenutni hit, ali i ne stoje svima. Naravno, ne zaboravite i da mnoge zvezde čije bi karakteristike i sami voleli da posedujete neretko fotografije obrađuju, te se nema pravi uvid u to kako zapravo izgledaju, sve dok ih ne sretnete uživo.


Baš iz tog razloga, novinari Wanted-a su porazgovarali s našim čuvenim estetskim hirurgom Branislavom P. (prezime poznato redakciji) u nameri da saznaju čije usne, nos i grudi su najpopularnije u Srbiji.


Odgovor nas je, blago rečeno, iznenadio.

 

 

Iako doktor Branislav kaže da su neke starlete i dalje "uzor" mahom mlađim devojkama koje žele određene promene, zapravo se na listi najtraženijih konstantno provlači nekoliko imena.

 

Kada su u pitanju usne, verovali ili ne, ta titula i dalje pripada manekenki koja je nekada vladala modnim pistama. U pitanju je Žizel Bundšen, i kako kaže, ona je i dalje najtraženija po pitanju toga.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Naravno, ruske usne jesu popularne ali su i prolazan trend, a pored slavne manekenke mnogi žele i usta poput Breskvice.


Kada su operacije nosa u pitanju, tron drži jedna pevačica, a to je mlada Elena Kitić.

 

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

 

Kako dr Branislav tvrdi, najviše žena traži upravo takav oblik, iako hirurg kaže da je ga je na prvom mestu potrebno prilagoditi vašem obliku lica. Sledeća na listi je Emina Jahović i ponovo Anastasija Ražnatović. Takođe, na listi se nalaze i neke rijaliti učesnice s njihovim barbie nosem koji je ovde popularan u poslednjih par godina.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

I naposletku, kada je reč o grudima, i tu vodi Anastasija Ražnatović jer nije preterala sa veličinom, već savršeno odgovaraju njenoj građi. Branislav kaže da je na ceni prirodniji izgled, te "lopte" nisu ono što je poželjno, već dame žele da grudi imaju što normalniji, "kruškast" oblik.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Od stranih zvezda prednjači Megan Foks, Điđi Hadid i naravno, Kajli Džener koja tvrdi da nije operisala grudi, ali fotografije pokazuju da ne govori istinu. Takođe, doktor je istakao da nema ničeg lošeg u tome ako želite da "popravite" deo koji vam se ne dopada na telu. Ali da je veoma bitno da zapamtite da operacije ne mogu da poprave vas, kao vas, odnosno kakvi ste kao osoba, i na prvom mestu, možda i najvažnije, da izaberete proverene stručnjake za sve, pa čak i najmanje intervencije jer posledice mogu biti katastrofalne ako padnete u pogrešne ruke.

 

 

makonda-tracker