ZA MOĆAN IZGLED

KOŠTA 11 DINARA I PROIZVODI MAT EFEKAT: Sitnica iz kuhinje koja će vam pomoći da se našminkate kao PROFESIONALAC (VIDEO)

0

Najefikasnije sredstvo za matiranje već imate u kuhinji!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Toplo vreme i sunčani dani podrazumevaju povratak bronzera i jačih rumenila u našu make-up rutinu, ali treba biti vrlo oprezan! Za svakodnevne prilike neophodan je osunčani, ali prirodni izgled, a to se može postići i bez skupih proizvoda — uz ovaj trik.


Kako je prošle godine na Tik Toku demonstrirala Džordži Klark, sjajan način da postignete prirodni, blago preplanuli i, što je vrlo važno, mat izgled, jeste da upotrebite prašak za pecivo kao ključni alat za obrnuto konturisanje nosa.
Nije tako komplikovano kao što zvuči!

 


Džordži je pokazala da bi trebalo da uzmemo mali, trouglasti sunđer za šminkanje i na njega nanesemo prašak za pecivo, a potom njime pređemo linijom duž nosa (uz nozdrve, ne po sredini nosa) i ispod očiju. Potom bi trebalo naneti tek dašak rumenila duž sredine nose, ali imajte na umu da je najefektnija neka topla nijansa poput rozikaste ili boje breskve. Sve utapkajte četkicom ili sunđerom i na krjau dodajte dve tačkice hajlajtera – jedan na vrh nosa, drugi u korenu nosa i opet utrljajte.


Tako ćete uz pomoć praška za pecivo matirati izgled, a hajlajterom i bronzerom istaći samo one delove lica za koje želite da budu sjajni.
 

@georgieclarke

The reverse nose contour: for a sun kissed natural summer look! 🤩 ##beautyhacks ##beautyhack ##fyp ##foryoupage ##ukbeauty ##uktalent

♬ original sound - georgie.clarke

 

 

makonda-tracker