BJUTI SAVETI

KONAČNO JE JAVNA NJENA TAJNA LEPOTE I MLADOLIKOSTI: Sofija Vergara izgleda kao devojka, a ovo su njeni trikovi!

1

Nikad nije kasno da povedete računa o izgledu

 

foto: Profimedia

Delotvorni anti-age sastojci

 

"Kao i svi, i ja koristim retinol, ali u manjim količinama. Uz retinol, koristim i vitamin C, takođe umereno, a delovi tela na kojima isprobavam mnogo različitih proizvoda su prsa i vrat", otkrila je Sofia.

 

Pre nego što nanese šminku, nanosi kremu sa zaštitnim faktorom, a pre spavanja šminku uklanja prirodnim sunđerom koji menja jednom nedeljno, nakon čega lice čisti blagim sapunom.

 

"Takođe koristim i kaduljino ulje za lice koje ima učinak protiv upale, hrani kožu i daje joj poseban sjaj", kazala je Sofija.

 

Pet obroka dnevno

 

Dijeta Sofije Vergare je osmišljena tako da ne izgubi svoje obline. Jede pet obroka dnevno, a svaki obrok sadrži pravilnu meru ugljenih hidrada, proteina i masti. Odrekla se u potpunosti jedenja masne brze hrane, ali povremeno jede sladoled i kolače. Ovako se hrani kad treba da izgubi pokoji kilogram:

 

Doručak – smuti od svežeg voća i povrća bez imalo masnoća.

Međuobrok – sušeno voće ili mlečni napitak.

 

Ručak – testenina ili riža s umakom koji ne sadrže nimalo masnoće.

Međuobrok – sveže voće ili zobena kaša s čašom sveže ceđenog soka. Pije dosta vode jer veruje da voda doprinosi redukciji masnog tkiva.

 

Večera -sastoji se uglavnom od proteina iz mesa ili ribe s ugljenim hidratima niskog glikemijskog indeksa poput zelene salate.

 

 

 

 

 

makonda-tracker