BJUTI SAVETI

KONAČNO JE JAVNA NJENA TAJNA LEPOTE I MLADOLIKOSTI: Sofija Vergara izgleda kao devojka, a ovo su njeni trikovi!

1

Nikad nije kasno da povedete računa o izgledu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sofija Vergara, zvezda serije "Moderna porodica", veliki je stručnjak za trikove za lepotu, a njeno znanje je došlo s godinama provedenim u svetu šoubiznisa.

 

Uvek hoda i šeta

 

Iako otvoreno priznaje da mrzi vežbanje i odlaske u teretanu, lepa Sofija uvek nađe motivaciju za trening, posebno kada se približi dodela neke svečanosti ili dodela nagrada. S obzirom na to da joj isti način vežbanja brzo dosadi, svakih šest meseci voli promeniti vežbe. Tako trenutno trenira boks, a jedino čime su vežbe koje zahtevaju puno skakanja jer kaže kako ima loša kolena. Ipak, već godinama vežba dva puta nedeljno.

 

"Nemam više dvadeset godina, i znam da vežbanje čini razliku. To se najbolje vidi kod muškaraca i žena koji vežbaju. Stvari se počinju menjati i jedino što mogu da uradim je da odem vežbati", izjavila je Vergara.

 

Sofia Vergara definitivno je najpoznatija po oblinama, a njen trener Gunar Peterson kaže kako Sofija nije osoba koja voli trčanje i retko odrađuje kardio treninge, ali najviše voli da hoda.

 

Ovaj slavni trener obožava za svoje klijentkinje da smišljati intenzivne, ali vrlo maštovite treninge koji traju svega 40 minuta. Prvih pet minuta se radi zagrevanje, zatim sledi pola sata intenzivnog HIIT treninga u kojem radi celo telo i pet minuta istezanja na kraju.

 

foto: Profimedia

Uravnotežena ishrana

 

Glumica kaže kako se ona i njen suprug zdravo hrane, ali dodaje da ćete u njihovoj kuhinji naći i slatkiše, jer vole održavati ravnotežu.

"Imamo mnogo voća i povrća i kuvamo sveže meso. Ali, takođe imamo sladoled i deserte koje jedemo tokom vikenda. Tokom nedelje nastojim malo više da se kontrolišem", napominje slavna Sofia.

 

Njen trener kaže da je ključ njene zanosne figure u disciplinovanoj dijeti. Svojim klijentima, uvek preporučuje izbegavanje konzumiranja alkohola i šećera kasno uveče, kao i unos ugljenih hidrata u drugom delu dana, posebno ako se spremaju za neki važan događaj.

 

Krema za sunčanje

 

Počela sam nanositi kremu za sunčanje na lice kad sam bila vrlo mlada. Samo žalim za time što nisam znala da zaštitu od sunca trebate nanijeti i na vrat i prsa, kazala je Vergara.

 

Osim što nas krema za sunčanje štiti od raka kože, također može usporiti znakove starenja, poput nastajanja bora. Stoga je važno nanositi kremu za sunčanje na sve dijelove tijela koji će biti izloženi sunčevim zrakama, a pogotovo u ovim situacijama.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker