moderna princeza

Zablistajte na svoj najvažniji dan: 5 bajkovitih modela venčanica kao ultimativna inspiracija za letnju mladu

0

Predstavljamo vam najlepših 5 modela venčanica za ovo leto.

Princ Hari i Megan Markl
Princ Hari i Megan Marklfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

U romantičnoj atmosferi letnjih dana, venčanje predstavlja priliku da mlada zablista u venčanici koja spaja nežnost, sofisticiranost i udobnost.

 

U ovom tekstu donosimo pet bajkovitih modela venčanica koje predstavljaju pravu inspiraciju, a svaka mlada ih može priuštiti.

 

Ovi prelepi dizajni nisu impresivni samo estetski, već su i osmišljeni tako da mladama pruže udobnost dok istovremeno prezentuju svu svoju lepotu i glamur tokom najvažnijeg dana.

 

 

1. Svilena slip venčanica sa dugim rukavima

 

Ovaj model odiše vanvremenskom elegancijom. Lagana svilena tkanina u slip stilu ističe ženstvenu siluetu, dok otvorena leđa dodaju dozu suptilne senzualnosti. Idealna je za mlade koje žele jednostavnu, ali sofisticiranu venčanicu.

 

 

2. Venčanica sa dugačkim šlepom i glamuroznim šlicem

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G.G.T🫶🏻 (@dupleg.t)

Ova venčanica je izuzetno glamurozna, sa dubokim šlicem na nozi i prišivenim cvetnim detaljima. Prozirni šik rukavi koji polaze ispod ramena pružaju dodatnu eleganciju, čineći je savršenim izborom za svaku modernu princezu.

 

 

3. Bajkovita venčanica koja otkriva ramena

 

Dostojna kraljevskog venčanja, ova haljina ima jednostavne i elegantne linije. Kratki rukavi i otkriveni rameni deo, zajedno sa dugmićima koji se spuštaju niz leđa, ovoj haljini dodaju poseban šarm. Suknja koja se poput šlaga na torti poetično spušta od struka nadole, stvara bajkovit efekat.

 

 

4. Čipkana venčanica i ekscentrični veo

Ovaj model svojom čipkanom teksturom prati liniju tela, dok ekscentrični dugački veo sa vezom tradicionalnog tipa dodaje uvek poželjan dramatični element. Savršen je izbor za mlade koje žele da se osećaju unikatno i drugačije.

 

 

5. Minimalizam sa dozom diskretnog rizika

 

Sa svojim neprenaglašenim korsetom i prelepim sitnim, ručno šivenim detaljima, ova venčanica izrađena je od nežnog materijala koji elegantno pada niz ramena. Uzak, čvrst materijal suknje dodaje klasičan i suptilan izgled.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

 

makonda-tracker