ultrapraktične

Imate višak na stomaku i kukovima? Ove FARMERKE Edite Aradinović su sva magija koja vam treba da to niko ne primeti

0

Pevačica je istakla savršen stomak i trbušnjake, a i da ih nema – u ovom modelu teksas pantalona bi izgledala spektakularno!

Pevačica Edita Aradinović na koncertu Nućija i Vojaža
Pevačica Edita Aradinović na koncertu Nućija i Vojažafoto: M.M./ATAImages

Reperi Nući i Vojaž sinoć su u Beogradu održali veliki koncert koji je okupio mnogo njihovih fanova, a na sceni i u publici imali smo priliku da vidimo veliki broj poznatih ličnosti.


Među onima koji su uživali uz njihove pesme bili su Svetlana Ceca Ražnatović, reper Gazda Paja (koji je upravo postao tata), zatim Korona i Rimski i mnogi, mnogi drugi.


Jedna od najzapaženijih bila je pevačica Edita Aradinović, koja je za ovu priliku pripremila vrlo udoban, trendi i urban stajling.

 

Ona je na koncert stigla u kropovanoj majici na preklop, modelu bele boje i dugih rukava koji može da se nosi na milion načina, a Edita je rešila da je kombinuje s proverenim farmerkama.

 

Pogledajte njeno modno izdanje u galeriji.

1 / 6 Foto: M.M./ATAImages

 

Njen izbor bile su pantalone od svetlog džinsa, duboke farmerke čiji je kroj s razlogom među najpopularnijima proteklih sezona.


Pevačica je izgledala zanosno u modelu koji je istakao njene trbušnjake u spoju s krop topom, ali bi ostavila jednako dobar utisak i da ne može da se pohvali savršenim stomakom. Jednostavno, ovaj model je za svaku građu!

 

Pevačica Edita Aradinović na koncertu Nućija i Vojaža nosila je vrećaste farmerke s krop topom i belim patikama s platformom
Pevačica Edita Aradinović na koncertu Nućija i Vojaža nosila je vrećaste farmerke s krop topom i belim patikama s platformomfoto: M.M./ATAImages

Edita je, naime, ponela klasične baggy farmerke sa džepovima i ultradubokim strukom, koje omogućavaju da "ušuškate" eventualni višak u predelu stomaka, struka, kukova, zadnjice... i da to ne bude napadno.

 

Pevačica je uz to kombinovala bele patika s platformom i efektnu tašnicu boje limete, a rezultat je vrlo efektno i udobno izdanje savršeno ako planirate da đuskate cele večeri!

 

BONUS VIDEO

Edita na proslavi košarkaša i Đokovića

 

 

makonda-tracker