retko ih ovakve viđamo

Da UVEK i SVUDA izgledate savršeno: Kejt Midlton pokazala koje dve boje će ove jeseni biti apsolutni HIT

0

Tako jednostavna, a tako efektna kombinacija da ćete odmah poželeti da je ponesete 

Stajling Kejt Midlton i princa Vilijama u kakvom ih retko viđamo
Stajling Kejt Midlton i princa Vilijama u kakvom ih retko viđamo foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ i princeza od Velsa posetili su u četvrtak Nacionalni sportski centar Bišam opatije u Marlou. Njihova poseta deo je niza angažmana održanih ove nedelje povodom obeležavanja Svetskog dana mentalnog zdravlja koji se održava svake godine 10. oktobra.

 

Oni su prisustvovali radionici mentalnog fitnesa, a za tu priliku Kejt se odlučila za jednostavnu kombinaciju u kojoj retko imamo prilike da je vidimo. 

 

Princeza od Velsa je poznata po svom strogo poslovnom i damskom stilu, a s vremena na vreme zna da, shodno prilici, ponese i neke opuštenije odevne kombinacije i upravo sada je to i učinila.

Kejt i Vilijam nisu bili samo nemi posmatrači događaja, već su pokazali i svoje sportske afinitete, pa im je bila potrebna garderoba koja ih ne bi suputavala. Kejt je zbog toga obuka jednostavne tamne farmerke, koje je iskombinovala sa belom majicom i plavim sakoom.

 

Celu kombinaciju upotpunila je belim patika i mnogi su saglasni - izgledala je super. Ovaku Kejt retko kad imamo priliku da vidimo, jer njene kraljevske dužnosti zahtevaju drugačiji način odevanja.

 

Kejt i Vilijam u opuštenom izdanju
Kejt i Vilijam u opuštenom izdanjufoto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ Vilijam je bio savršeno modno usklađen sa svojom suprugom ponevši teget pantalone, teget košulju i tanki džemper sa kragnom u istoj boji.

 

Čini se da su oboje uživali u ovom danu, a takmičenje je možda čak bilo i najbolji deo događaja.

 

Bonus video:

 

Savršen stajling Snežane Dakić pogledajte u videu 

 

 

 

makonda-tracker