skupoceno

Milica Pavlović zablistala u odelu boje koju retko koja dama nosi, ali je svu pažnju ipak ukrala njena ŠANEL TORBICA

0

Najjeftinija slična torbica košta oko 4.000 dolara. 

Milica Pavlović
Milica Pavlovićfoto: Instagram / Milica Pavlovic

Milica Pavlović jedna je od retkih dama na našoj estradi kojoj manu ne bi uspeo da pronađe ni najveći cepidlaka među stilistima. Za nju je jednostavno malo reći da samo ima stila, pošto njene odevne kombinacije mogu komotno da budu u bukvarima u školama mode.

 

 

 

To je dokazala i tokom Svetskog prevenstva u fudbalu u Kataru, kada je prošetala nekoliko autfita koji su digli na noge celu Dohu. Mnoge je zanimalo koja je njena tajna kad je izbor garederove u pitanju, na šta je Milica svojevremeno u jednom intervjuu za Glossy i odgovorila.

 

 

 

Kako je rekla, bitno je da sve što nosite na neki način prilagodite sebi, ali za to je potrebno malo više truda.

 

 

- Moram da priznam da, kao prvo, volim modu, a kao drugo, ne pratim slepo trend već ga prilagođavam sebi. Nekad znam i sama da ga osmislim. Jako mi pomaže kreativni direktor jer mi dosta toga skicira i kad vidim to na skici mogu da doživim, kao ovaj stajling danas. Verujte mi da ne znam da li bih sama ovako sve spojila, ali kad vidim skicu znam šta mogu da ubacim, a šta da izbacim. Imam pomoć – ispričala je tada Milica.

 

 

 

Svoj tajni recept Milica je primenila i sada, kada se odlučila za monohromatsko odelo u oker nijansi. Žene se ne baš tako često odlučuju da im celo odelo bude u istoj boji, a iako se odluče za to – onda teško da biraju baš oker boju. Međutim, Milica je, kako je rekla, sve lepo skicirala i pokazala kako i ova kombinacija može da bude veoma izazovna i savršeno uklopljena.

 

 

Ipak, glavni tajni sastojak ovde je bila Šanel torbica. Torbica je bila jedini detalj koji nije oker boje, već u bež nijansi i vrlo verovatno je najskuplji deo ovog stajlinga.

 

 

 

Cene ovakvih prestižnih torbica se uglavnom, u zavisnosti od više faktora, kreću od oko 4.000, pa sve do 10.000 dolara. To i ne čudi kada su Šanel torbice jedna od omiljenih modnih stavki brojnim holivudskim zvezdama kao što su Hilari Daf, Rijana, Melani Grifit, sestre Kardašijan…

 

 

 

makonda-tracker