tonovi koji oduševljavaju

Romantično, ženstveno, FATALNO: Top 5 boja koje NAJBOLJE stoje brinetama i prave od njih ZAVODNICE

0

Sigurno ste primetili da svetske zvezde ostaju verne određenim nijansama i odevne kombinacije tako usklađuju. To nije bez razloga, postoje stilski trikovi koji će učiniti naš autfit boljim, bez obzira na lepotu i šarm koji posedujemo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Psihološke studije su pokazale da su brinete najpoželjnije žene i po pravilu ih krasi seksepil, još ako imaju dugu talasastu kosu, plavuše definitivno ostaju u senci.

 

Brinete, kako biste još više došle do izražaja, postoje male, ali efikasne cake kako da bojama privučete pažnju i ostavite utisak lepe i stilizovane žene.

 

 

  • Hot pink

 

Ova boja jedino na brinetama neće izgledati detinjasto, već potpuno ženstveno. Ukoliko imate suknju u ovoj boji, ne čekajte ni minut!

 

  • Krem boja

 

Preporučuje se tamnijim brinetama kako bi istakle svoju romantičnu i neodoljivu stranu ličnosti, a kako je kontrast uvek pun pogodak, ne možete pogrešiti.

 

 

Ova boja se ne preporučuje plavušama jer se stopi sa bojom kose, ali zato na brinetama će izgledati svetski! Sve nijanse žute boje su hit ove sezone i apsolutni pogodak ukoliko spadate u ovu kategoriju žena.

 

  • Teget

 

Ovu nijansu preporučujemo za večernje kombinacije kako biste ostavile utisak fatalne žene koja osvaja. A i inače, teget boja je tradicionalna i klasična, pa je efekat neizostavan.

 

 

Ako želite da uklopite boju kose sa stajlingom, onda je vaš izbor crvena boja. Naime, sve brinete na suncu imaju crvenkast odsjaj koji se savršeno uklapa u vašu vatrenu odevnu kombinaciju.

 

1 / 8 Foto: Shutterstock/luanateutzi

 

Kombinovanje pravih boja može mnogo da doprinese dobrom izgledu, samo je bitno da znate koja vam najbolje pristaje uz ten, oblik lica i kosu.

Primenite neki od ovih malih trikova i budite uvek primećene!

 

 

makonda-tracker