budite stilizovane

Ovaj komad garderobe obožavaju poznate žene — morate ga imati u ormaru: 5 načina kako možete kombinovati rolke

0

Možete ih kombinovati na razne načine i poneti u bilo kojoj situaciji jer daju savršen vizuelni dojam, pa je ovaj komad odeće jedan od onih koje obavezno morate imati u svom ormaru

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sa jeseni je došlo i hladnije vreme, te se češće hvatamo za odeću koja će nas ugrejati, a u isto vreme biti i udobna i prijatna za nošenje. 

 

Neko se voli odevati slojevitije, a neko opet pribegava najjednostavnoijim komadima koji se lako uklapaju. Jedan od onih koji se može upotrebiti i kao samostalan i u kombinaciji sa drugim komadima jeste rolka

 

 

U poslednje vreme momci su ti koji sve češće nose rolke, te ih nose i u noćne klubove, na predavanja na fakultetu, kao i na odlaske za kafu. Najčešće krojevi koje oni biraju jesu uske rolke, ali žene su dosta kreativnije u kombinovanju ovog komada.

 

One ih nose sa suknjama, pantalonama, kratkim šortsevima, farmerkama i tako se prilagođavaju raznim prilikama:

 

Ovo je pet načina kombinovanja rolki koje smo izdvojili za vas:

 

1. Možete je nositi ispod haljina na tanke bretele ili ispod haljina koje su prikladne uz ovakvo kombinovanje

 

 2. Kombinujte je uz kratke šortseve pa ovakvu kombinaciju prošetajte na neko opušteno vikend piće sa prijateljima 

 

3. Jednostavno kupite rolka - haljinu koja će istaći vašu figuru i prilagoditi se svakoj prilici, te je tako obožavaja naša glumica Tamara Dragičević kao i pevačica Dženifer Lopez.

 

4. Jednostavan stil voli da nosi svaka žena, te se tako rolka savršeno uklapa uz farmerke, pa tako obučene možete ići na posao, šetnju ulicom i sl.

 

 

5. Kada Viktorija Bekam ponese rolku, sa crnim pantalonama i animal print kaputom onda znate da je ovo kombinacija sa kojom nema greške, te tako samo izaberite priliku gde ćete je poneti.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker