nosite li ih i vi ovako?

I za kafić i za sastanak: 5 fora uz koje kombinacije s farmerkama neće biti dosadne

0

Džins je u modi decenijama i, po svemu sudeći, tako će ostati i u decenijama pred nama! Ovaj modni klasik, rezervisan nekada za ležernije prilike, danas je deo svečanih i poslovnih autfita, ali i pored toga što je sveprisutan nije teško sklopiti odevne varijante s farmerkama koje su su zanimljive, zabavne i sveže

foto: Creative Lab/Shutterstock
foto: Creative Lab/Shutterstock

Bez ikakve sumnje — farmerke su najsvestraniji komad u svačijem garderoberu. Svetle, tamne, ravne, zvonaste, vrećaste, skinny... Bez obzira na to kako izgledaju, mogu da se kombinuju sa skoro svakim odevnim predmetom i nose u skoro svakoj prilici, a omogućavaju nam da budemo kreativne i poigravamo se sa stilovima.


To što su one, čini nam se, oduvek tu, ne sme da nas zavara jer čak i s najobičnijim farmerkama možemo da sastavimo odevnu kombinaciju vrednu divljenja, u kojoj će nam biti udobno, a osećaćemo se vrlo šik.

 

 

  • Skinny farmerke + top s karnerima + obuća sa štiklom


Ko kaže da varijante sa džinsom ne mogu da budu lepršave? Dodajte malo volana ili karnera i podignite se na štikle i, bez obzira na to birate li kratke čizme ili sandale, izgledaćete sjajno.
 

 

  • Pocepane farmerke + blejzer

 

Dani iza nas kada je džinsu koji je poderan ili ima rupe bilo zabranjeno da primiriše eleganciji i poslovnom stilu ostali su iza nas! Sve češće ovakve farmerke viđamo u nešto formalnijim prilikama, a posebno su efektne sa strukiranim sakoima. Ako imate dezenirani blejzer, još bolje!

 

  • Farmerke + top s puf rukavima

 

I zabava i elegancija — to je najjednostavniji način da se opišu komadi s puf efektom. Kombinujte ih ili sa skinny farmerkama koje otkrivaju članke ili sa, sasvim suprotno, vrlo dugačkim modelima i utisak će biti još bolji!

 

 

  • Boyfriend farmerke + štikle

 

Pantalone ravnog kroja i podvrnutih nogavica izgledaće još lepše ako se podignete koji centimetar, a sve će biti još lepše ako nosite makar jedan komad sa šarom: majicu, džemper, šal, kaput...

 

Neporubljene farmerke + jedan statement komad

 

Ako imate neke teksas pantalone s "poderanim" ivicama nogavica, kombinujte ih jednim vrlo upečatljivim gornjim delom koji će "nositi" ovaj autfit. To može biti romantičan kardigan, kratak top, šareni mantil...

 

 

makonda-tracker