ovako se kombinuje

PRADA je već najavila NOVI TREND: Ako volite PLISIRANE suknje, bićete OPSEDNUTI njenom varijantom za jesen 2021.

0

Trendovi za jesen nam se uveliko predstavljaju, a zaljubljenice u modu već su u svoj garderober uvrstile (ili to planiraju) specifičan model koji je nastao kao verzija plisirane suknje!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nije nikakva tajna da je već nekoliko sezona plisirana suknja pravi modni hit kako u jesenjim mesecima, tako i kada je toplo. Od kraljice Leticije do Kejt Midlton, dame od stila obožavaju ovu suknju i kombinuju je na na najraznovrsnije načine: bilo da je duga, midi ili kraća, sa dezenom ili u jednoj boji, plisirana suknja je klasik koji žene obožavaju.

 

Međutim, novi modni trendovi za jesen 2021. najavljaju nešto drugačiju varijantu ove suknje! Plisirane suknje nisu out, ali mnogo modernije ove sezone biće originalne suknje sa prorezima. Ovaj model specifične nabore plisirane suknje "rašiva", pa izgleda kao da je cela prorezana.

 

Prada je predstavila ove suknje za jesen 2021. godine, a u velikom stilu najavljuju trend koji će žene zasigurno obožavati!

 

  • Nijanse: siva, bež
  • Dužina: kratka, srednja
  • Uz šta se nose: jakne, čizme, čarape sa printom

 

 

Italijanska modna kuća koja je simbol prestiža nije jedina. Max Mara je takođe predstavila svoju varijantu suknje s resama.

 

  • Nijanse: bež, crna
  • Dužina: midi
  • Uz šta se nose: jednobojne kombinacije, čizme, kapute

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Emilija Viksted predstavila je sivu varijantu kako ove suknje, tako i haljine! Tu se vidi kako se interesantno kombinuje sa salonkama i, zanimljivo, dugim čarapama!

 

Moda, Suknje
foto: Profimedia

Luj Viton predstavio je futurističke modele, a njihove haljine i suknje kombinuju se i sa otvorenim sandalama.

 

Dakle, sve zavisi od materijala, a kao i obične plisirane suknje koje se nose i na leto, i na jesen, to će biti i sa novom varijantom, tako da će vaš stajling biti upečatljiv kako god ga kombinovali!

 

 

makonda-tracker