da li vam se dopada?

Dvehiljadite se vraćaju na VELIKA VRATA: Poznata manekenka u komadima koji će postati ULTIMATIVNI TREND ove sezone

0

Ako ste mislili da se stilovi ne kreću ciklično, onda ste se prevarili, a dokaz za to jesu i kombinacije vodećih svetskih trendeterki. 

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako biste mogli da se prevarite ovih dana kada pogledate kako se oblače javne ličnosti ne biste sigurno pomislili da je u pitanju 2022. godina. One sa sobom donose neki novi modni talas pri čemu ćete pomisliti da smo u 2000. godini. 

 

Tako je sada manekenka Kendal Džener prošetala haljinu zanimljivog dizajna i tako joj dodala još neke detalje koji su sve vratili u dvehiljadite. 

 

Njena uska haljina na bretele koju je nosila potpisuje modna kuća Maisie Wilen koja vredi oko 400 evra, te je tako njen dizajn, odnosno plava koja se prelivala na njoj donosila je pravi retro stil. Haljina je zbog svoje dužine isticala njene vitke noge, a zbog bretela je takođe dala naglasak i na njena ramena i ruke. 

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Međutim mnogo pažnje su privukle i njene naočare koje potpisuje njena sestra Kim Kardašijan u kolaboraciji sa Karolinom Lemke, i koje su zbog svoje nijanse dodatno nas vratile u prošlost. Takođe, to nije sve, još jedan komad u njenom stajlingu bio je retro. Njena Prada torba odlično se uklapala uz haljinu kao i uz Amina Muaddi providne nanule koje su odličan komad iz savremenih kolekcija, ali su se fenomenalno uklopile uz stil dvehiljaditih. 

 

Kendal Džener
foto: Profimedia

 

U poslednje vreme poznata manekenka i influenserka šara sa modnim stilovima, odnosno pojavljuje se u komadima koji su se nosili pre više od 20 godina, a ako je suditi po prethodnim iskustvima, Dženerova je jedna od vodećih trendseterki na svetu, vrlo verovatno ćemo na ulicama sretati devojke koje će nositi modu dvehiljaditih. 

 

Da li se vama dopada njen stajling?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 


 

makonda-tracker