iz muškog ugla

Nekada ljubav nije dovoljna: Evo zbog čega će muškarac ostaviti ženu koju voli (FOTO)

0
Iako i pripadnici jačeg pola neguju svoja najlepša osećanja, postoje situacije u kojima ljubav nije dovoljna da bi ostali u vezi.

 

 

foto: Profimedia

 

Ženin uspeh često podstiče muškarce da se sami ne osećaju dovoljno uspešnima. Zbog takvog (često samo zamišljenog) udarca u ego, počinju razmišljati o tome da napuste partnerku.

3. Ne želi slušati prigovore


Do neke mere muškarac će ignorisati ili izbegavati prigovore svoje partnerke, ali pre ili kasnije otvoreno će pokazati da mu se to ne da slušati jer muškarci nisu skloni analiziranju, posebno ne emocija. Činjenica je da muškarci jednostavno (uvek) žele biti cenjeni.


Budite hrabre i naprate prvi korak: Osvajite dečka uz ovih 9 saveta (FOTO)


4. Želi više intimnosti


Muškarcima je seks u vezi jako bitan i žele se osećati najpoželjnijom osobom u ženinom životu. Nedostatak seksa može ga čak nagnati da ostavi partnerku čak i ako je voli. Pročitajte i 7 poteza koji su jednako štetni za vezu kao prevara.

5. Partnerika ga upoređuje s drugim muškarcima


Kad žena počne upoređivati svog sadašnjeg s bivšim, na opasnom je terenu. Muškarac želi verovati da joj je sada jedino on važan. Ne želi čuti da je njen šređašnji dragi radio ovo ili znao ono. Želi znati da joj je dovoljno to što on čini sada, da je njen heroj.

makonda-tracker