saznajte

Neke stvari mogu da vas sačekaju na početku partnerskog odnosa: Ovo su 3 razloga zašto muškarci kriju vezu

0

Momci su nekada tajnovitiji kada se u pitanje dovede transparentnost njihovih novih emotivnih veza, ali to ne mora da bude loša namera

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Dešava se da muškarci na početku svojih odnosa kriju emotivne veze. Ako bi se pitali zašto to rade, odgovor je jednostavan: To njima svojstveni razlozi i privatnost koju svako hoće da sačuva i to je legitima stvar. 

 

Ovo su neki od razloga zbog čega muškarci često kriju od drugih kada započnu nove odnose: 

 

  • Prećutkivanje prijateljima je situacija koja se često dešava. Postoji mnogo razloga za to. Do tajni među prijateljima dolazi ukoliko su partnetri iz istog društva, pa bi se time izbeglo zadirkivanje. Najbolje je da postepeno pokazujete emocije, odnosno otvarate se pred društvom.
  • Reakcije porodice često su briga partnera. Posebno ako kao reper jesu konzervativne porodice koje imaju davno već ustaljena pravila kako i kakve partnere neko treba da izabere. Zato ih postepeno pripremajte za nove informacioje vezane za vašu vezu. 
  • Jednostavno je nekome interesantnije kada se krije partnerski odnos. Neko uživa u tome da je sve u tajnosti i da tako funkcioniše sa drugom osobom. Njima je to užitak, zato ni ovu opciju ne trebe zaboraviti. 

 

makonda-tracker