znakovi pored puta

Srodna duša nam je bliska — ali ovo je NEŠTO VIŠE: 7 znakova da on ili ona NIJE vaša BLIZANAČKA DUŠA

0

Srodna duša je nešto posebno, ali blizanačka duša — još snažnije, bliskije, posvećenije biće. Otkrijte da li ste je našli ili morate još malo nastaviti sa potragom.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svaka osoba ima svoju blizanačku dušu. Ipak, nije svaka osoba sa kojom se na nekom nivou pronađemo baš ta jedna jedina za nas. Srodna duša je nešto posebno, neko blizak, sa kim delimo osećanja, život: to može biti naš roditelj, kućni ljubimac, partner...

 

Ipak, srodna duša nas često priprema za pravu vezu i susret sa našom blizanačkom dušom. Pre nego što nađemo našu pravu blizanačku dušu, proći ćemo kroz vezu koja se naziva lažnom blizanačkom dušom.

 

Ova veza je svakom biću neophodna kao poslednja priprema za ujedinjenje sa pravom blizanačkom dušom.

 

U čemu se razlikuje lažna od prave blizanačke duše?

 

 

1. Sličnosti

 

Lažna blizanačka duša može izgledati slična pravoj, ali samo na površini. Ipak, ona je potpuno nerazlučiva od realnosti - osećate da to nije vaša realnost i niste spremni na nju kao takvu. Samo će na početku izgledati slično...

 

2. Prošlost

 

Ključna razlika leži u svim problemima koje rešavate zajedno. Sa lažnom blizanačkom dušom rešavaćete svoje prošle probleme i sve što ima veze sa prošlošću. Sa pravom ćete se koncentrisati samo na kretanje napred i budućnost.

 

3. Briga o sebi

 

Kako biste se pripremili za dolazak prave blizanačke duše, moraćete da naučite da brinete o sebi. Lažna duša će vam pomoći da otkrijete svoje unutarnje potrebe i zadovoljite ih. Prava to ne radi. Ona vas uči kako da

pomognete drugima, jer vidi da imate moć da pomognete sami sebi.

 

 

4. Patnja

 

Lažne duše beže kad su teška vremena. Prave su tu bez obzira na sve, i kad je najteže. Uglavnom kada se veza sa lažnom blizanačkom dušom završava, a mnogi se sete da je ovo bio prvi simptom kada su primetili da ova veza nije ona prava.

 

5. Ugodnost

 

Kada primetite kako se osećate zbog lažne blizanačke duše, vidite i sami da li je ona prava ili ne. Prava čini da se osećate kao stari prijatelji, ugodno, uz puno poverenja. Lažne vas čine da se osećate anksiozno, nesigurno, teško. Ta teskoba dolazi iz straha od toga da će vas lažna blizanačka duša osuditi. Prava to ne radi. 


6. Nije vam suđeno

 

Vi osećate da vam nije suđeno. Iako možda ima sve karakteristike veze sa pravom blizanačkom dušom, osećate duboko u sebi da to neće trajati i opstati. U pravoj vezi, sigurnost je uvek prisutna. U lažnoj je osećaj sigurnosti negde u izmaglici, i to čini da se osećate neispunjeno.

 

7. Nije vredno

 

Kad dođu teška vremena sa lažnom blizanačkom dušom, osećate da nije vredna tuge i bola. Ima teškoća i u pravoj vezi, ali one imaju potpuno drugačiji odjek na vas. Osećaju se kao neophodne i kao šansa da se raste. Ne osećate ih kao prepreke za vašu vezu.

 

 

makonda-tracker