problemi

Smetaju li vama ove stvari? 4 aktivnosti u kojima žene ne uživaju u krevetu

2

Ako vam kod vašeg partnera ne odgovaraju neki oblici ponašanja, ne treba zbog toga da ćutite ili da okrećete glavu od toga. Vreme je da razgovarate o problemima koji vas unesrećuju. 

foto: Nutlegal Photographer/Shutterstock
foto: Nutlegal Photographer/Shutterstock
  • Spavanje posle seksa

 

Ima raznih tipova ljudi koji naravno različito reaguju nakon seksualnog odnosa, neki voli da se mazi, neko da se ljubi, a neko jednostavno zapali cigaretu ili zaspi. 

Muškarci nakon orgazma najčešće gube interesa za seks, pošto im se pojačano luči seratonin te tako i umeju zaspati. Međutim, ako želite da im se zbog toga "osvetite", onda dozvolite sebi da vas dovede do vrhunca, a zatim uradite isto šta i on vama - utonite u san. 

 

  • Hvalisavac

 

Mnogi muškarci misle da ukoliko imaju "alat" koji je iznad proseka da je to dovoljno da žena uživa u seksu. Mnoge žene dele mišljenje da to nije dovoljno kako bi one potpuno uživale u krevetu. Naime, one smatraju da je mnoge druge stvari utiču na dobar seks, a da veličina nije presudna. 

 

1 / 2 Foto: Marina Fedosova/Shutterstock
  • Igrajte se

 

Postoje mnogi parovi koji zanemaruju pradigru. To je stvar koja je jako bitna ukoliko ste dugo u odnosu. Dakle, nije sve kao na početku veze, odnosno kada se dovoljno ne poznajemo svi žele da što pre osete svoje partnere u krevetu, ali to pali samo na početku. Kako veza odmiče, predigra je neophodna. No, ako muškarac to izbegava, sugerišite mu!

 

Seks
foto: Shutterstock
  • Uvek isto

 

Može se desiti da muškarac zauzme pozu koja mu najviše odgovara i da se uopšte ne trudi da to promeni. To se naravno dešava i ženama, no, ako uvidite monotoniju u krevetu, obavezno to sugerišite vašem partneru i menjajte poze kao i mesta za seks

 

 

 

makonda-tracker