slažete li se?

UBEDLJIVO PRVO MESTO NA NJIHOVOJ LISTI: Muškarci stariji od 40 godina NAJVIŠE vole OVO u krevetu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Dragoslav S

24-01-2020 20:00h
Ovo uopste nije tacno ja imam skoro 50 godina i vec nekoliko godina od kad sam dobio posao i preselio se u Nemacku imam toliko pojacane sexualne nagone vise nego od 20 do 30 te a cesto bi volio i da snimim da to dokazem !!!

bravo za tebe

29-01-2020 14:21h
@Dragoslav S
U tekstu se piše o proseku a ne o izuztcima. Kao mlada devojka sam volela seks sa starijim partnerima (lepa iskustva). Kad sam bila u srednjim godinama, probala sam seks sa mladjim muškarcima (uglavnom su žurili, preskakali maženje i predigru, generalno trapavi). U zaključku, najlepše mi je bilo sa vršnjakom (koja godina gore dole). Uostalom, probajte što više možete, dok ne "nadjete svoj broj" a i nema kajanja zbog propuštenog (pride, tu su vam i uspomene). Iznad svega, čuvajte zdravlje.

donekle

29-01-2020 14:31h
Ja imam gomilu fotografija sa nudističkih plaža i uopšte nisam stidljiva osoba a pri tom i lepo izgledam. Nekada sam bila i umetnički model. Medjutim, nikad nisam dozvoljavala da me fotografišu/snimaju tokom seksualnog čina jer je to nešto što mogu da podelim samo sa partnerom.

impotentni i oronuli

07-02-2020 00:13h
ne liče ni na šta
zato su agresivni, zato vređaju atraktivne žene po ulicama, i mlađi i stariji ovde prsli
ali preko... ljudi žive, oslobođeni, čisti ;)
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: