slažete li se?

UBEDLJIVO PRVO MESTO NA NJIHOVOJ LISTI: Muškarci stariji od 40 godina NAJVIŠE vole OVO u krevetu

4

Prema jednoj nedavno sprovedenoj anketi, muškarci iznad 40 godina posebno vole dve stvari – mnogi će se iznenaditi koje!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prema anketi jedne stranice na internetu, „LeAffair“, znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih.

 

Šta to vole sredovečni muškarci?

 

Oni vole nežno, a ne prljavo i grubo! Kako se navodi, muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu! Naime, ljubljenje i nežan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom i drugom mestu njihovih želja! 

Zatim na listi sledi 'normalan seks' (tako su naveli), a onda seks sa ženama u seksi donjem rublju i visokim petama, SM igrice i seks u troje.

 

Fotografisanje ili snimanje za vreme seksa uopšte im ne pada na pamet.

 

foto: Profimedia

A kakva je situacija s mlađim muškarcima?

 

Muškarci u dvadesetim i delimično i u 30-ima, barem prema ovoj anketi, spremniji su na eksperimentisanje. Seksi fotografije i video? To im je super! I seks sa više osoba je u top pet želja u krevetu.

 

Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najmoćniji u dobi između 20 i 30 godina – međutim, tada su ipak više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet u krevetu.

 

U srednjim četrdesetim godinama života najviše se menja kvalitet u seksu. Naime, potvrđeno je da u dobi od 45 godina muškarci (ali i žene!) manje imaju odnose, ali seks tada postaje značajno kvalitetniji.
 

 

makonda-tracker