ljubav i seks

Eksperimentišite: Ove seksi poze ženama garantuju zadovoljstvo

0

Ako ste mislili da znate kako izgleda misionarska poza, razmislićete ponovo

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Otkrivamo vam trikove kojima će žene pojačati zadovoljstvo tokom seksa i lako postići orgazam, jer je to nekad poprilično teško i može stvoriti problem, piše Espreso.

 

 

Kada ležite na leđima sa podignutim nogama pojačavate rad vaginalnih mišića i pružate partneru lak pristup G tački – zbog čega vam je mnogo lakše da postignete orgazam.

 

Bržem postizanju orgazma doprinećete ako budete masirali svoj klitoris dok partner stimuliše vašu G tačku penetracijom otpozadi.

 

Vi na njemu, ali ne u klasičnom "jahačkom" položaju već okrenuti leđima. U ovoj pozi vi vučete sve konce. Prednost ove poze jeste to što odlažete njegov klimaks, pa ne morate da žurite.

 

Mislite da znate kako zapravo izgleda misionarska poza? Razmislite ponovo: pomerajući ugao svojih nogu - izdignete jednu, spustite drugu - svestranost poze se povećava, pa samim tim i osećaj koji vas vodi do bržeg orgazma.

 

Za još intenzivniji užitak prebacite jednu nogu preko partnerovog ramena, izdignite leđa i zadnjicu i pustite ga da vas drži. Klasična poza kada ste vi na njemu čini da on podnosi veći deo vaše težine, što vama olakšava da brže dođete do zadovoljstva.

 

makonda-tracker