soc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

dobro se zagledajte, a onda...

Šta ste PRVO ugledali? Vizuelni test koji otkriva KAKVI ste zapravo u ljubavi i za čime tajno ŽUDITE (SLIKA)

Ovaj test ličnosti otkriće vam šta vam je potrebno u ljubavi i za čime tragate, a da možda niste ni svesni toga...

foto: nchlsft/Shutterstock
foto: nchlsft/Shutterstock

Zaljubljenost je predivna stvar, posebno na samom početku... Kakvi ste kada nekoga volite? Želite li da sve držite pod kontrolom ili biste da neko vas drži kao malo vode na dlanu?

 

 

Postoje testovi ličnosti osmišljeni tako da nam pružaju odgovore na mnoga pitanja u vezi s našim emocijama i potrebama.

 

Pogledajte dobro sledeću sliku i zapamtite šta ste prvo uočili:

 

 

Ako ste videli muško lice...

 

Ukoliko je prva stvar koju ste primetili lice muškarca, vi u vezi tražite, na prvom mestu, poštovanje. Vi ste iskreni u vezama, prilagodljivi, ali ste partneru veoma interesantni jer ostavljate mesta i za malo misterioznosti. Želite da vas partner razume i prihvati.

 

Ako ste videli muškarca u kaputu...

 

Skloni iste tužnim emocijama, neraspoloženju, nemate mnogo volje... Baš zbog toga vam je u ljubavi potreban neko ko će vas "držati", uveseljavati, doći kada padnete, ali vas i učiti da cenite sitnice koje život znače.

 

 

Ako ste videli dve žene u belom...

 

Onda ste pomalo iscrpljeni od veza u kojima se nište pronašli. Vi ste u ljubavi tvrdoglavi, obično imate kontrolu nad svojim životom, ali potajno i priželjkujete život u paru, jer biste tako delili svoj teret... Tražite nekoga na koga ćete, ipak, moći da se oslonite i ko će vas podržavati.

 

Ako ste videli čarobnjaka...

 

Veoma vas interesuju budućnost, ali i saznanje kako da poboljšate sadašnji trenutak. Želite da radite na svojim vezama, ali najpotrebnije vam je da se s nekim poklopite na duhovnom planu, pre nego na telesnom.