da li ste znali?

Pitate se zbog čega bi trebalo živeti sa PARTNEROM pre BRAKA? Donosimo vam 5 stavki koje će otkriti da li je on PRAVI

0

Dame, vodite računa o ovim životnim segmentima, koji mogu biti pokazatelji da niste našli idealnog muškarca.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mnoge dame se pitaju da li bi nakon godinu dana veze mogle da započnu zajednički život sa partnerom, pre nego što defnitivno izgovore sudbonosno da, ali nisu svi u mogućnosti da donesu pravu odluku.

 

Mi vam donosimo 5 stavki koje možete zaključiti ako živite pod istim krovom sa budućim suprugom.

 

1. Spoznaćete njegove prave navike - tokom zabavljanja vam mogu promaći detalji u vezi sa tim da li je vaš partner uredan, organizovan, vredan, jer tokom neobaveznih viđanja nećete moći sa sigurnošću da tvrdite da biste se potpuno slagali.

 

2. Bićete prisutne i kada je veoma neraspoložen - ukoliko svakodnveno provodite vreme sa izabranikom, morate shvatiti da on neće uvek biti oran za šalu, zabavu, izlaske, a vi ćete shvatiti da li možete da budete staloženi u svim životnim momentima, bez razmirica.

 

parovi, svađa, preljuba, raskid, veze
foto: Profimedia

 

3.  Nakon nekoliko meseci svi pokažu pravu stranu ličnosti - iako će vam na prvi pogled zajednički život biti bajkovit, ubrzo ćete shvatiti da li je partner zapravo vaša srodna duša, kada naiđu pravi problemi, izazovi, nepredviđene situacije. Ukoliko prođete ove testove, možete pristati na veridbu.

 

4. Višečasovni razgovori vam mogu otkriti da li imate isti pogled na budućnost - ako se tokom zabavljanja niste dovoljno udubili u životne tematike, te su vas vodile strasti i avanture, zajednica će pokazati da li ste na istim talasnim dužinama.

 

Ukoliko uočite da vam se bilo koji parametar ne dopada, otvoreno razgovarajte sa partnerom, pre zavetovanja na večnu ljubav.

 

 

 

 

 

makonda-tracker