put do sreće

Odvažili se da budu uspešni: Ovo su JUTARNJE RUTINE poznatih bez kojih dan ne može da počne!

0
Ovo su samo primeri koji mogu da vas inspirišu i podstaknu da budete još bolji...
foto: PROFIMEDIA , Instagram
foto: PROFIMEDIA , Instagram

Disciplina je jedna od važnijih stvari na putu do uspeha. Ostvarivanje kratkoročnih ciljeva veoma je važno zarad sopstvenog zadovoljstva...

 

Da li je moguće: Karijera i privatan život u isto vreme?

 

Ana Vintur, urednica „Vog“ magazina se svakog jutra budi pre zore. U 6.45 je već završila sa tenisom koji je igrala prethodnih sat vremena, i posle toga se uvek zaputi ka frizeru. Do devet ujutru, ona je već u kancelariji.

foto: Profimedia

Stiv Džobs, suosnivač „Epla“, čije je bogatstvo u trenutku smrti procenjeno je na 11 milijardi dolara, svakog bi se jutra pogledao u ogledalo i upitao: „Da je danas poslednji dan mog života, da li bih bio zadovoljan svojim planom za danas?“. Ukoliko bi nekoliko dana zaredom odgovor na to pitanje bio negativan, znao je da se nešto mora promeniti.

 

Svakodnevni i najvažniji rituali u životu Baraka Obame su fizička kondicija i vreme s porodicom. Započinje dan sa vežbanjem od 6.45 ujutru, pročita nekoliko novina, doručkuje s porodicom i onda se „baca“ na posao nešto pre devet časova. Iako radi do 10 sati uveče, svakog dana napravi pauzu da bi večerao sa porodicom.

 

 

foto: Reuters

Nastavak teksta pogledajte na sledećoj strani..

 

makonda-tracker