mudri saveti

4 KORAKA NA KOJE NE SMETE DA ZABORAVITE: Svetski poznati lajf kouč dao smernice za USPEH u karijeri i FINANSIJAMA

0

Evo koja 4 koraka treba preduzeti za uspeh u karijeri i finansijama - saveti najpoznatijeg lajf kouča

foto: Profimedia
foto: Profimedia

3. Radni stil

Ovo se naročito odnosi na vašu procenu u sledećem - da li se bolje snalazite u timu ili u samostalnom radu? Razmislite koji radni stil vam omogućava da više doprinesete i kako ćete najpre doći do uspeha. To je naročito važno za bolju organizaciju u karijeri.

 

4. Ne odustajte

Svaki prelaz i promena u karijeri, bilo da tek stvarate novu karijeru ili menjate staru, predstavlja najizazovniji period u životu poslovnih ljudi. U početku ćete verovatno doći do internog sukoba između potrebe za ispunjenjem strasti i potrebe da platite račune. Anksioznost je prirodni ishod te napetosti i bićete u iskušenju da se priklonite poznatom i izbegnete strah od nepoznatog. Ne dozvolite da vam na putu do uspeha prepreke budu strahovi i društveni pritisci, već svoju nesigurnost smatrajte prolazom ka prosvetljenju. Negujte svoju strast i radite na njoj dok se ona na pretvori u zalto.

 

Vaš put prema sjajnoj karijeri je upravo pred vama. Zato duboko udahnite, opustite se, pridržavajte se svojih interesa i potražite što više informacija koja će vam pomoći da napredujete na polju karijere.

 

Postoji mnogo puteva do profesionalne sreće, a ukoliko počnete na tome već danas da radite - verujte da ste već na pravom putu.

 

 

makonda-tracker