Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 27. januara do 3. februara

1
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 27. januara do 3. februara
foto: Profimedia

STRELAC

Ljubav: Već duže vreme nezadovoljni ste svojim ljubavnim životom. Pitate se da li je problem u vama ili u onima koje birate. Ništa od toga nije po sredi, već samo nepovoljni aspekti Venere koji utiču na vaš emotivni život. Lepši period tek predstoji.

Posao: Nepredviđene okolnosti narušavaju vaš dnevni ritam. Potpuno ste se promenili u poslu jer loše reagujete na stres. Dosta vam je svega i razmišljate o kraćem odmoru. Prijala bi vam pauza od nekoliko dana.

Zdravlje: Usporite svoj dnevi ritam.

 

JARAC

Ljubav: Od partnera dobijate više nego što pružate, a toga ste i te kako svesni. Jedan značajan događaj obeležiće ovu nedelju i pokazati vam vrednost vašeg emotivnog odnosa. Samo vam je sigurnost potrebna.

Posao: Nalazite se na nekoj vrsti prekretnice i moraćete da se opredelite kojim ćete pravcem dalje ići. Stari obrasci više ne važe, a novi se moraju prihvatiti. Netipično za vaš znak, ali ipak ćete odabrati nešto novo i drugačije.

Zdravlje: Bolovi u stopalima i zglobovima.

 

Punije, seksi ili dobre u kuhinji? Ovakve dame vole ovi horoskopski znaci (FOTO)

 

VODOLIJA

Ljubav: Sa partnerom imate prekid u komunikaciji i zastoj u vezi. Niste spremni da se raspravljate. Ostavljate odnos po strani i čekate da vreme učini svoje. Ne brinite, sve će biti u najboljem redu.

Posao: Izbezumljuju vas turbulentne promene na poslu. Svi zaposleni ponašaju se na neodgovarajući način i rade samo ono od čega imaju koristi. To vas ljuti i nervira, ali bez prigovora prihvatite postojeću situaciju.

Zdravlje: Nesvestica u jutarnjim časovima.

 

RIBE

Ljubav: S razlogom ste nezadovoljni jer partner ne iskazuje svoje emocije, a ni namere. Čini vam se da se udaljava od vas zbog velikih razlika u razmišljanju. To jeste glavni uzrok, ali i nedostatak finansija koji ga mnogo muči.

Posao: Eskivirate sve što možete i radite samo ono što morate. Moguće je da će vas opomenuti zbog toga. Primećuje se nedostatak volje i ambicije, a rezultati su slabiji nego ikada. Probudite se i pokrenite.

Zdravlje: Moguća je povišena temperatura.

 

makonda-tracker