Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 2. do 9. decembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 2. do 9. decembra
foto: Profimedia

STRELAC

 

Ljubav: Nesuglasice koje povremeno imate s partnerom uvek vas začude. U nepovoljnom ste periodu i to je glavni razlog svih nesporazuma i mogućih problema. Srećom, ovo stanje trajaće privremeno.

Posao: Pozicija Merkura donosi novi poslovni period u kome možete pokazati sve svoje vrednosti i kvalitete. Otvoreni ste za saradnju i napredovanje je sledeći logičan korak. Bolji ste od većine i niko to ne dovodi u pitanje, samo se vi nekako skromno ponašate.

Zdravlje: Moguća povreda noge na ulici.

 

JARAC

 

Ljubav: Kritički ste raspoloženi prema voljenoj osobi i samo tražite razloge da budete neprijatni. Nalazite brojne zamerke, kao da ste vi idealni. Partner se umara od takvog ponašanje i polako povlači u sebe. Preispitajte svoje postupke.

Posao: Moraćete da doneste neke odluke s kojima se lično ne slažete, ali to je jedina moguća opcija. Drugačiji način rada i razmišljanja neophodni su u poslu kojim se bavite. Srećno!

Zdravlje: Problemi sa vratnim pršljenovima.

 

Da li ćete se obogatiti ili ćete morati da štedite sledeće godine? Horoskop finansija za 2017. godinu (FOTO)

 

VODOLIJA

 

Ljubav: Venera donosi osobu iz prošlosti s kojom nikada niste raščistili odnose. Pitate se šta da radite jer ni vi niste ravnodušni. Astrološki aspekti su povoljni i možda bi trebalo da pokušate još jednom.

Posao: Povećan obim posla dovodi do zamora vaših mentalnih kapaciteta. Prekovremeni rad postaje svakodnevica od koje ne možete pobeći. Odmora nema, ali ima zadovoljstva kada se obave radni zadaci.

Zdravlje: Bolovi u kičmi.

 

RIBE

 

Ljubav: Očekujte avanturu na kraćim putovanjima ili u susretima sa poznanikom. To će vas osvežiti i doneti vam bolje raspoloženje. Ne tražite više od ponuđenog i prihvatite sve ono što vam dotična osoba predloži.

Posao: Tvrdoglavi ste i nepopustljivi kada znate da ste u pravu. Ne dozvoljavate da neko ispravlja vaš rad i opirete se savetima da se povinujete tuđoj volji. Zbog toga možete doći u neprijatnu situaciju!

Zdravlje: Išijalgija.

 

 

makonda-tracker