Novčani horoskop od 16. do 22. septembra: Device, poslušajte intuiciju i eto velikog dobitka, jedan znak je vrlo ugrožen

0

Finansijski sektor je a priori veoma važan za sve nas. Astrolozi su nam rekli kako će zvezde uticati na našu finansijsku sreću, kako se rešavaju najvažniji problemi i šta generalno možemo da očekujemo od ove nedelje u poslu i poslu.

NOVČANI HOROSKOP OD 16. DO 22. SEPTEMBRA
NOVČANI HOROSKOP OD 16. DO 22. SEPTEMBRA foto: Shutterstock / Alliance Images

Merkur će nas ove nedelje učiniti odgovornim i važnim jer je u znaku Device. To može dovesti do lakših radnih procesa i pojave novih finansijskih mogućnosti.

 

Zato svako može da ostane na površini i ostvari više prihoda, ali samo ako zadrži motivaciju i želju za radom. Odgovorni horoskopski znaci imaju najveće šanse za uspeh.

 

Ovo je poslednja nedelja sa puno energije jer će Venera biti destruktivna sledećeg ponedeljka. Pokušajte da završite sve najvažnije stvari.

Ovan


Za Ovna se nastavlja vreme kada novac može da dođe u njihove ruke, ali uskoro finansijski dobici mogu naglo da stupe na mesto gubicima, pa je važno iskoristiti svaku šansu maksimalno. Da biste sveli probleme na minimum, bolje je da još nikome ne govorite o svojim planovima i dostignućima. Sreća voli tišinu, pa će oni Ovnovi koji ne očekuju odobravanje i pohvale moći da pokažu bolje rezultate i postanu bogatiji.

 

Bik


Ovo je veoma dobra nedelja da se potpuno uživite u posao i zaboravite na sve ostalo. Bikovo raspoloženje je za sada stabilno, ali ovo neće trajati večno. To znači da je vreme da se saberete i preduzmete akciju. Dobro raspoloženje će postati osnova za povećanje performansi i produktivnosti. Sa optimističnim razmišljanjima biće mnogo lakše rešiti probleme i održati finansijski uspeh.

Blizanci


Blizanci će najverovatnije morati da provedu neko vreme u neprijateljskoj atmosferi, ali će im Merkur i Venera pomoći da ovo prežive. Komunikacija sa neprijatnim ljudima, boravak na neprijatnim mestima - sve ovo može biti dobro za povećanje vaše plate. Možete ići na službeni put, ali to morate učiniti mirno i odmereno. Ne treba nigde žuriti.

 

Rak


Jednostavan princip bez žurbe pomoći će Rakovima da održi svoje finansije, pa čak i da ih povećavaju radeći svoje uobičajene stvari i rutinski posao. Rakovima koji su u stalnom kontaktu sa klijentima ili rade u timu, zvezde obežavaju veliki profit. Ove nedelje možete raditi sami. Ovo je vreme i slobodaka. Neophodno je unapred napraviti sebi raspored i boriti se sa lenjošću i odugovlačenjem.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker