zvezde, zvezdice

Šta Pavel Globa predviđa od 9. do 15. septembra? Device treba da spuste "glavu iz oblaka", a koga čeka kraj crnog niza?

0

Ovaj horoskop će vam pomoći da pronađete rešenja za probleme i postignete najbolje rezultate u svim oblastima života u nedelji koja je pred vama 

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. SEPTEMBRA
NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. SEPTEMBRA foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock

Strelac


Stručnjaci savetuju Strelcima da budu izuzetno pažljivi u prvih nekoliko dana ove nedelje. Nema potrebe da rizikujete i preduzimate ishitrene korake. Ovo se odnosi ne samo na posao, već i na ljubavnu sferu života. Kraj nedelje je idealan za sticanje znanja i pripremu ispita. Životni principi Strelca mogu se promeniti - takođe treba da budete spremni za to.

 

Jarac

 

Jarčevi mogu doživeti nagle promene raspoloženja, ali generalno emocionalna pozadina će biti pozitivnija nego ranije. Ljudi ovog znaka treba da iskoriste sve šanse koje pruža Univerzum za svoje potrebe. Svaku priliku vredi iskoristiti. Fizička aktivnost se takođe može povećati. Zvezde će učiniti Jarčeve manje umornim.

Vodolija


Sada Vodolije mogu da se vode intuicijom i glasom srca - Merkur zaslužuje da se zahvali na tome. Biće mnogo lakše prilagoditi se teškoćama i novim uslovima nego inače, ali oprez ipak neće škoditi. Radnim danima bolje je posvetiti više vremena poslu, a vikendom romantici, opuštanju i izlasku. Ovo je savršena nedelja da promenite svoj imidž.

 

Riba


Borbeni duh Riba je trenutno veoma jak. Samo treba da ga podržite ispravnim stavom i postavljanjem pravih ciljeva. Umerena kupovina, komunikacija sa voljenim osobama, romansa i sastanci mogu vam podići raspoloženje. Ne bi trebalo da odlažete važne stvari. Vreme je da se pozabavite svime što vas muči. Sredinom nedelje i vikendom biće korisno promeniti okruženje, otići na izlet, upoznati ljude, tražiti nove hobije.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?

 

makonda-tracker