zvezde, zvezdice

Šta Pavel Globa predviđa od 9. do 15. septembra? Device treba da spuste "glavu iz oblaka", a koga čeka kraj crnog niza?

0

Ovaj horoskop će vam pomoći da pronađete rešenja za probleme i postignete najbolje rezultate u svim oblastima života u nedelji koja je pred vama 

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. SEPTEMBRA
NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. SEPTEMBRA foto: Shutterstock / Billion Photos

Lav

 

Astrolog preporučuje Lavovima da se fokusiraju na finansijsku sferu života. U sferi ljubavi i veza, sreća će takođe biti blizu njih, pa je važno i ovde biti aktivan. Astrolog kaže da je bolje da ne komentarišete voljenu osobu, da ga ne kritikujete bez razloga. Bolje je da provedete subotu i nedelju zajedno. Ako vaša voljena osoba nije tu, trebalo bi da posvetite vreme porodici i prijateljima.

 

Devica


Device će imati oštrije pamćenje i pažnju, pa će im nova znanja i nove stvari imati koristi. Astrolog savetuje da izađete iz zone komfora i uradite najvažnije stvari, posebno one koje je najlakše i najbrže. Device mogu postati sanjivije, što im često ide na ruku. S druge strane, nema potrebe da imate glavu u oblacima – sada se morate fokusirati na ono najvažnije.

Vage


Promišljene odluke dobro će uticati na sreću ovih ljudi u ljubavi i poslu. Možete potrošiti novac na sebe i svoje voljene. Zvezde će pomoći predstavnicima ovog znaka da krenu putem uspeha. Vredi zauzeti ne odbrambenu poziciju, već sačekajuću poziciju. Ovo će biti veoma korisno i u ljubavi i u poslu. Važno je sačekati pravu priliku za aktivno delovanje i inicijativu. Ovaj trenutak bi mogao doći već u ponedeljak. Možete se osloniti na svoju intuiciju.

 

Škorpija


Da biste privukli uspeh, važno je razmišljati pozitivno. U tome nema ništa teško, posebno za Škorpije, koje se vešto podešavaju na pravi talas u datoj situaciji. Najlakše je to učiniti sada, kada su zvezde izuzetno aktivne i kreativne. Takođe bi trebalo da se čuvate izbijanja agresije zbog destruktivnog Marsa. Na poslu možete očekivati napredak u poslu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

 

makonda-tracker