astrologija

Ostala su samo još 3 dana! Stiže nam kvadrat Merkura u Lavu sa Uranom - izbegavajte sumnjiva poznanstva, pazite na novac

0

Evo na šta u prvoj nedelji septembra posebno morate da obratite pažnju 

OPREZNO TOKOM PRVE NEDELJE SEPTEMBRA
OPREZNO TOKOM PRVE NEDELJE SEPTEMBRA foto: Shutterstock / Bada1

Za samo tri dana stiže kvadrat Merkura u Lavu sa Uranom i tada će se dešavati neočekivane stvari pa je dobro pripremiti se na razna iznenađenja.

 

Ceo početak septembra biće ispunjen neizvesnošću, a ruski astrolozi donose prognoze koje bi trebalo dobro proučiti kako bismo što spremnije dočekali sve promene koje mogu da se dogode.

 

Prema rečima stručnjaka, u prvoj nedelji septembra ljudi će osetiti uticaj konjunkcije Venere sa Lilitom u Vagi. Pokušajte da izbegnete sumnjiva poznanstva, nemojte se prepustiti neumerenom konzumiranju slatkiša, kao ni nekontrolisanim hedonističkim zadovoljstvima.

Moguće je da ćete u ličnim odnosima postati preterano sumnjičavi, pokušajte da odbacite ova osećanja, ona su vam diktirana spolja.

 

Od 3. do 7. septembra, Merkurov kvadrat u Lavu sa Uranom uneće obnovu u naše živote. Videćete mnoge promene vezane za naslednike i njihove obrazovne institucije. Finansijska strana i interakcija sa državnim institucijama će se promeniti.

 

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA PRVU NEDELJU SEPTEMBRA
ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA PRVU NEDELJU SEPTEMBRA foto: Shutterstock / Bada1

Ne preporučuje se kupovina opreme, raznih vrsta sprava, automobila i drugih vozila u ovom periodu, osim toga, nemojte žuriti sa donošenjem važnih odluka vezanih za finansijske troškove.

 

Ne mogu se isključiti šokantne vesti u geopolitičkoj sferi, ozbiljne saobraćajne nezgode, neuspesi u postignutim dogovorima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Uticaj retrogradnih planeta na sve znake zodijaka

 

makonda-tracker