zvezde kažu

Nedeljni horoskop po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 19. do 25. avgusta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, od 19. do 25. avgusta, po danima.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: Pertseva_Elena/Shutterstock

Ovan: nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta

 

U ponedeljak, 19. avgusta, pun mesec u Vodoliji razjasniće vaše odnose na poslu i u nekom timu. Možda ćete otići na prijateljsko putovanje ili će se neki važan događaj desiti u vašoj zajednici. U utorak i sredu, 20. i 21. avgusta, kvadrat Saturna i Jupitera uključiće svest o nepovratnosti i opraštanju od prošlosti. Emocije vas mogu preplaviti zbog činjenice da je nerealno da idete napred bez završetka prethodnog ciklusa.

U četvrtak, 22. avgusta, Mesec u Ovnu doneće vam povećanu emotivnost u komunikaciji sa nekom ženom (na poslu ili u zdravstvenom smislu). U petak, 23. avgusta, Sunce prelazi u Devicu i stavlja akcenat na posao na poslu. Čekate komunikaciju sa svojim šefom ili sa nekim ko će vas naterati da obratite pažnju na svoj životni stil. Na primer, ovo može biti vaš trener. U subotu i nedelju, 24-25. avgusta, na nebu je aktivan kvadrat Venere i Marsa. Možda ćete imati obračun sa ženom na poslu ili ćete rešiti neke probleme oko dokumenata i komunikacije na poslu. Ako čekate pomoć, bolje je da se obratite nekom uticajnom.

 

Bik: nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta

 

U ponedeljak, 19. avgusta, pun Mesec u Vodoliji će vam razjasniti situaciju na poslu i možda ćete odlučiti da odete. Vaš menadžer se takođe može promeniti. U utorak i sredu, 20. i 21. avgusta, kvadrat Saturna i Jupitera pomoći će vam da preuzmete kontrolu nad potrošnjom, jer možda imate obaveza, a na njih će vas podsećati neko od vaših prijatelja ili član vašeg tima. U četvrtak, 22. avgusta, Mesec u Ovnu doneće povećanu emotivnost zbog trošenja na voljenu osobu. Takođe, neko od muškaraca može povrediti vaše samopoštovanje!

U petak, 23. avgusta, Sunce prelazi u Devicu i stavlja akcenat na ljubavnu sferu; možete početi da komunicirate sa harizmatičnom osobom. U subotu i nedelju, 24-25. avgusta, na nebu je aktivan kvadrat Venere i Marsa. Verovatno ćete imati sukob zbog ljubavne situacije, a može se desiti i nešto u vezi sa novcem.

 

Blizanci: nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta

 

U ponedeljak, 19. avgusta, pun Mesec u Vodoliji uneće jasnoću u ljubavnu sferu vašeg života. Možda ćete otići na sastanak ili će se desiti važan događaj za vaše dete (verovatno je i začeće ili rođenje bebe). U utorak i sredu, 20. i 21. avgusta, u kvadrat Saturna i Jupitera naći će se neke izjave upućene vama od strane vaših pretpostavljenih, oca ili nekog autoriteta. Aspekt sukoba i nametanja obaveza.

U četvrtak, 22. avgusta, Mesec u Ovnu doneće vam povećanu emocionalnost u timu, grupi prijatelja ili zajednici. Možda imate i nesporazum sa nekom rodbinom. Možda postoje troškovi u kući koji vas neće usrećiti. U petak, 23. avgusta, Sunce prelazi u Devicu i stavlja akcenat na sferu doma i stanovanja. Verovatno ćete morati da uložite više truda u pitanja nekretnina. U subotu i nedelju, 24-25. avgusta, na nebu je aktivan kvadrat Venere i Marsa. Možda ćete početi da se obračunavate sa ženom koja je povezana sa vašim domom. (advokatica, rođaka...).

 

Rak: nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta

 

U ponedeljak, 19. avgusta, pun mesec u Vodoliji će razjasniti stvari u vezi sa zajedničkim budžetom. Možete dobiti nasledstvo. U utorak i sredu, 20. i 21. avgusta, u kvadratu Saturna i Jupitera biće skriveni sukob sa nekim.

U četvrtak, 22. avgusta, Mesec u Ovnu doneće vam povećanu emotivnost u komunikaciji na poslu, a sukob će biti povezan sa promenama u karijeri. U petak, 23. avgusta, Sunce prelazi u Devicu i stavlja akcenat na rodbinu i dokumenta. Verovatan je poziv od brata ili sestre. U subotu i nedelju, 24-25. avgusta, na nebu je aktivan kvadrat Venere i Marsa. Moraćete da potražite neka dokumenta ili da komunicirate o pitanju nekih starih dokumenata. Mnogo onlajn komunikacije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker