astrologija

Nedeljni horoskop Pavela Globe od 19. do 25. avgusta: Blizanci će privlačiti sreću, jedan znak pravi korak dalje u vezi

0

Jedan od najpoznatijih ruskih astrologa donosi novu prognozu za nedelju koja je pred nama 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: PeopleImages.com - Yuri A/Shutterstock

Saveti astrologa donekle pomažu ljudima da izbegnu nevolje i da im svaka nedelja bude zaista plodna i srećna. Ova nedelja nije izuzetak.

 

Ruski astrolog Pavel Globa pokušava da kroz svoju prognozu usmeri ljude na to kako da vode svoje poslove u ljubavi, na poslu, a prateći njegove preporuke predstavnici svih horoskopskih znakova moći će da se približe uspehu.

 

Pokušajte da se odreknete neprijatnih misli kako bi vam uspeh bio bliži, jer je Merkur i dalje retrogradan, iako je počeo da usporava.

Ovan


Astrolozi obraćaju pažnju na to da će ove nedelje Ovnu biti posebno važne razne sitnice na koje mnogi ljudi ne obraćaju pažnju. Ovan će morati da postane odgovorniji. Od 19. do 25. možete, pa čak i treba da se trudite da se zbližite sa rođacima, obavite kućne poslove, a takođe i planirate svoje kupovine za budućnost. Ne vredi trošiti novac, bar ne na nešto skupo.

 

Bik


Bik se može zabaviti i opustiti, napraviti poklone za voljene. Preterana strast će biti negativna u poslu i ljubavi. Motivacija je dobra, ali sve je dobro umereno. Morate kontrolisati svoje želje. Ovi dani mogu biti posvećeni i radu i odmoru. Odmor treba da bude aktivan: možete izaći u prirodu, razgovarati sa prijateljima. Samoća sada nije dobrodošla.


Blizanci


Blizanci mogu da obavljaju kućne poslove i da budu sami. Hodanje će biti veoma korisno. Oni će pomoći privlačenju sreće i sreće. Oni će vas oraspoložiti, pomoći vam da skrenete misli sa rutine i još bolje se opustite. Ljudima su povremeno potrebna ažuriranja, a Blizancima je bolje da ih za sada odustanu. Zaljubljeni, ne bi trebalo da uhvatite bika za rogove tek pre nego što se oslobodite svojih strahova i odlučite da preduzmete smele akcije.

 

Rak


Univerzum će podeliti ljude u dva velika tabora - one koji će imati samo dobre misli i one koji će na sve načine pokušavati da ometaju uspeh Rakova. To ne znači da nema potrebe za uspostavljanjem kontakata – naprotiv, što više saveznika Rakovi nađu, to će im biti bolje. Oni koji su u vezi mogu pokušati da je podignu na novi, viši nivo. Možda je vreme da se planira venčanje, izjava ljubavi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker