šta vas očekuje?

Poslovni nedeljni horoskop od 5, dp 11. avgusta: Ko treba da zapne, a koga očekuju veliki novčani prilivi ove nedelje?

0

Poslovni nedeljni horoskop za 05 – 11. avgust

Poslovni nedeljni horoskop za 05 – 11. avgust
Poslovni nedeljni horoskop za 05 – 11. avgustfoto: fizkes/Shutterstock

STRELAC

 

Do polovine sedmice biće potrebno mnogo strpljenja I fokusiranosti – I na obaveze, ali I na komunikaciju sa saradnicima. Jer greške I propusti jesu mogući (kasnije ćete ih ispraviti, da znate) a I nesporazumi sa saradnicima mogu biti vrlo aktuelni (I to je rešivo). Izbegavajte da se uplićete u rasprave, koliko god oni preko puta vas povremeno bili iritirajući. U ostatku sedmice vam sledi lakše funkcionisanje, iako će obaveza biti na pretek. Dobićete finansijski priliv koji već neko vreme čekate.

 

JARAC

 

Sada će biti lakše iskomunicirati sa nekim saradnicima sa kojima je postojalo nerazumevanje, jer ćete I jedni I drugi pronaći prave reči I dovoljnu dozu takta. Takođe, pregovori koji su bili u zastoju će ponovo biti pokrenuti – I mnogo je izvesniji pozitivan rezultat. Generalno gledano – vaše strpljenje će tokom ovog perioda biti nagrađeno. Ne kaže se bez razloga – ko čeka, dočeka. Poslovna svakodnevica I dalje pokazuje tendenciju porasta obaveza I tu ne možete uraditi ništa posebno, osim – snalaziti se I pratiti.

 

VODOLIJA

 

Nema velikih razlika u odnosu na prethodnu sedmicu. I dalje ćete imati blagi problem sa organizacijom, I dalje ćete povremeno funkcionisati navrat – nanos, I dalje će obaveze činiti da se rasipate na sto strana. Sve ovo će biti posebno primetno u prvom delu radne sedmice, koja može proizvesti I par grešaka I propusta sa vaše strane. Ono što je dobro jeste da će finansijski segment malo krenuti na bolje, neće biti mnogo vanrednih izdataka a redovne troškove ćete koliko toliko uspevati da kontrolišete.

 

RIBE

 

Neki vid usporenosti ili prisustvo zastoja, odlaganja – biće aktuelni u prvom delu sedmice. Sa nešto više strpljenja I istrajnosti – pokrenućete ono što vam je od važnosti. U ovom je periodu moguća obnova starih poslovnih kontakata ili bivših saradničkih odnosa. Takođe, neka poslovna prilika za koju ste smatrali da ste je propustili – može ponovo postati aktuelna. Organizacija vam I dalje može povremeno predstavljati problem – pa je potrebno odrediti prioritete. Naplata zaostalog potraživanja.

 

 

 

makonda-tracker