šta vas očekuje?

Poslovni nedeljni horoskop od 5, dp 11. avgusta: Ko treba da zapne, a koga očekuju veliki novčani prilivi ove nedelje?

0

Poslovni nedeljni horoskop za 05 – 11. avgust

Poslovni nedeljni horoskop za 05 – 11. avgust
Poslovni nedeljni horoskop za 05 – 11. avgustfoto: fizkes/Shutterstock

LAV

 

Što se poslovnog dela tiče – nema pravih prepreka za ostvarenje vaših ciljeva. U dobrom ste periodu, znate šta hoćete i spremni ste da uložite elan, snagu i volju da biste uspeli. Organizacija i fokusiranost su maltene pa savršeni, a i odnos sa saradnicima je dosta dobar. Eventualne proceduralne ili administrativne začkoljice biće rešene u drugom delu sedmice. Venera ulazi u vaš sektor finansija, ukazujući na malo poboljšanje ili na naplatu zaostalog potraživanja. Proverite da li ste izmirili sve obaveze.

 

DEVICA

 

Neće vas saradnici baš odmah čuti I razumeti, koliko god se vi trudili. Ili neće shvatati da ste u pravu. Pokažite više strpljenja I spremnost da se prilagodite – I to će vam se isplatiti. Za vas u ovoj sedmici zaista važi – lepa reč I gvozdena vrata otvara. Ukoliko postoje obaveze u kojima kasnite ili su previše zahtevne – samo nešto više fokusiranosti na njih I biće završene uspešno. Obnova saradničkog kontakta ili odnosa. Lepa mogućnost da naplatite zaostalo potraživanje ili dobijete novac koji duže vreme čekate.

 

VAGA

 

Mnogo ideja I planova je u vašoj glavi. Neke nove, neke o kojima već izvesno vreme razmišljate. Za sada ih razrađujte, bavite se svakim detaljem – ali ne žurite sa realizacijom, jer još uvek nije vreme za to. Umećete u ovoj sedmici da pronađete prave reči I povučete prave poteze da biste ostvarili svoje ciljeve. Neke poslovne saradnje ili teme se sada mogu obnoviti, šansa za koju ste mislili da ste je propustili će se ponovo otvoriti pred vama. Sa novcem baratajte nešto opreznije, smanjite nepotrebne izdatke.

 

ŠKORPIJA

 

Organizovano neorganizovani. Fokusirano nefokusirani. Na žalost, sada nemate ujednačen način I tempo funkcionisanja – u nekim obavezama, dogovorima, po nekim pitanjima ćete se snalaziti u momentu I rešavati ih očas posla. Po nekim drugim – klackaćete, kasniti, pokušavati više puta, zaboravljati. Do polovine radne sedmice sa većim oscilacijama, kasnije – ipak nešto lakše. Iako se finansijska situacija nešto poboljšava, nije trenutak da se opuštate. Vodite računa o svakom trošku, izdatku.

 

Nastavak na sledećoj strani..

makonda-tracker